Yardım Ekran kartı güç kablosunun baglandigi yerin tirnagi kirildi.

12 pin yanan pin değil mi bu?

Bu arada bir kartın gücü sınırlandırılırsa sürekli çektiği güç de düşer aksini iddia edeni dinleme.

la onu nasıl kırdın?
Tiktokta gördüğüm videolarda tam oturmassa ark yapar falan filan biseyler duydum bende hışımla ittirdim o guc kablosunu çat sesi falan duymuştum ama oturdugundandir dedim yakın bir zamanda çıkarttım kabloyu orda beyaz bir aşınma gördüm kırıldığını oyle anladim malesf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 pin yanan pin değil mi bu?
Pin yanması durumu yok ama tırnağının kirilmasi bu duruma sebebiyet verebilir bende yanmasından korktuğum icin soruyorum bu tırnağa normalde mandalin tam oturup guc kablosunu ekran kartina kitleyi yanma durumlarından koruması lazim ama mandalin kitlenecek bir tirnagi olmadığı icin kitlenmiyoe ve bu yüzden yanip ark yapabilir

Bu arada bir kartın gücü sınırlandırılırsa sürekli çektiği güç de düşer aksini iddia edeni dinleme.
Evet bunu biliyorum ama çektiği watt azalırsa ark yapma olasılığı düşmez yapacağı Arkın seviyesi düşebilir belki o kadar ark yaparsa kart zarar görür her turlu

güç kaynağın tam modüler mi?

yapacağın işlem ekran kartının ani güç çekmesini kısıtlar güç çekmez 300w+ üstü güç çekiyordu 2. işe YouTube dan bakabilirsiniz

çıkartma işleminde o tırnağa basarak çıkaracaksınız kaba kuvvet her zaman çözüm değildir
Evet mandali basılması gerektiğini maalesef çok geç öğrendim ilk defa bir pc m olduğu icin dersimi 5070 ti ile aliyorum yani olan ekran kartima oluyor

Evet mandali basılması gerektiğini maalesef çok geç öğrendim ilk defa bir pc m olduğu icin dersimi 5070 ti ile aliyorum yani olan ekran kartima oluyor
kalp çarpıntısı geçirdim teşekkürler 😓

Hocam cırt cırt plastik ile guc kablosunu kasanin sert biryerine bağlayıp kendine çektirmesini planlıyorum bu şekilde sabitlenmiş belki ama iş görürmü bilmem. Şu anki haliyle 10 gun ağır oyunlar oynadim birsey olmadi ama olabilir

Kullanıcı hatası diyeceklerini düşünüyorum ama yakın bir zamanda bildireceğim ben sistemi hazır sistem olarak aldim DFS bilgisayardan internetten ekran karti gigabyte ikisinde bildiride bulunacagim
1 2 mmlik çift taraflı bant ile tutabbilir belki arada boşluk var mı bilmiyorum ama

kalp çarpıntısı geçirdim teşekkürler 😓
Anlamadim?

1 2 mmlik çift taraflı bant ile tutabbilir belki arada boşluk var mı bilmiyorum ama
Baktın eriyip yapışma ihtimali var bu yüzden cirt cirtli plastik kullanmayı dusunuyorum

Hayır daha tehlikeli.
Nasil bir şey önerirsiniz?

Anlamadim?

Baktın eriyip yapışma ihtimali var bu yüzden cirt cirtli plastik kullanmayı dusunuyorum

Nasil bir şey önerirsiniz?
Güç kaynağınn nedir demiştim ama cevap vermedın tekrar soruyorum nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri