❌İndirim Bitti! XFX Swift AMD Radeon RX 9070XT 35000 TL

Kardesim ben bizzat elimle hepsini kullandım. Kağıt ustunde senin dediğin dogru. Ama mevzu dlss felan değil sadece. İyi olsaydı ben kullanirdim 27kya aldigim 9070xtyi gidip de iade etmezdim. Şuan 5070ti kullaniyorum. Hatta konu bile açmıştım 9070xt kartımdan memnun değilim diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen 9070xt kullanabilirsin.
Hocam ne sıkıntısını gördünüz neyi sizi memnun etmedi sormak istiyorum

Ve ekstra olarak 5070 daha serin çalışıyor yeni nesil ram vs ramleri felan baya soguk çalışıyor. Ekstra tabi diğer teknolojileri de var.

Bi uste yazdım simdi
Hangi model 5070?

Ve ekstra olarak 5070 daha serin çalışıyor yeni nesil ram vs ramleri felan baya soguk çalışıyor. Ekstra tabi diğer teknolojileri de var.

Bi uste yazdım simdi
5070 Ti zam yemeseydi 9070XT kimse tercih eden az olurdu .bende 5070 Ti la arasında gidip geliyordum 15k farkla kağıt üzerinde fazla performans verince 9070XT aldım. Memnunum. Hemen hemen herkeside tatmin edeceğini düşünüyorum

İnno3d idi millet tipini begenmese de guzel karttı.
Hocam kusura bakmayın da inno3d 5070'in sapphire pulse 9070xt'den serin ve sessiz çalışma ihtimali yok. Elimde iki kartta mevcut şuan inno3d 70'leri devirirken, 9070 XT 60'ın başlarında takılıyor. Çok saçma argümanlar bunlar

Hayır hocam onda da öyle olmuyor Power color reaper alınmamalı Mesela soğutma olarak iyi değil. Gigabyte ın modelide dik konumda sıkıntı çıkarıyor mesela
gigabyte o durumu revize etti diye biliyorum. küçük farklar mevcut hocam hiçbiri üzmez. bazıları biraz sesli çalışır bazıları sıcak çalışır ama benzer fps ile oyunları oynarsınız.

Hocam kusura bakmayın da inno3d 5070'in sapphire pulse 9070xt'den serin ve sessiz çalışma ihtimali yok. Elimde iki kartta mevcut şuan inno3d 70'leri devirirken, 9070 XT 60'ın başlarında takılıyor. Çok saçma argümanlar bunlar

1772393422789.webp

1772393468431.webp

5070 Ti zam yemeseydi 9070XT kimse tercih eden az olurdu .bende 5070 Ti la arasında gidip geliyordum 15k farkla kağıt üzerinde fazla performans verince 9070XT aldım. Memnunum. Hemen hemen herkeside tatmin edeceğini düşünüyorum
Ram sıcaklığı olarak 9070xt 80derecedeydi ramleri. İnno 59 60 derece felandı. Onun disinda 70derece dediğin nedir ne zarari var? Performansı etkilemiyor bise yapmiyor. Ben laptoptan gecmisim oyunda gordugum en dusuk derece 80di laptopta 😄

Ram sıcaklığı olarak 9070xt 80derecedeydi ramleri. İnno 59 60 derece felandı. Onun disinda 70derece dediğin nedir ne zarari var? Performansı etkilemiyor bise yapmiyor. Ben laptoptan gecmisim oyunda gordugum en dusuk derece 80di laptopta 😄
Hocam 5000 serisinde görünmeyen gizli sıcaklığ değeri var hotspot, bu bilgiye bile sahip değilsiniz çok yüzeysel bir bilgiyle kendi tecrübenizi genelliyorsunuz.

Burdakiler çok takıyor sogutmayı. 2 3 derece icin kasaya fanları felan dayiyolar. Ben kasanin ondeki 3 fanini bile açmıyorum. Sistem zaten 60 dereceyi geçmiyor kolay kolay max olsun 70 yine zarari yok

5070 RAM'leri 60 dereceydi bilgisi de imkansız Aorus Master olsa belki derim, çok geçersiz anlık bakılmış bilgiler

Burdakiler çok takıyor sogutmayı. 2 3 derece icin kasaya fanları felan dayiyolar. Ben kasanin ondeki 3 fanini bile açmıyorum. Sistem zaten 60 dereceyi geçmiyor kolay kolay max olsun 70 yine zarari yok
Sunduğunuz 2 argüman zaten daha serin ve daha akıcı, daha serin olması bir kere imkansız özellikle Pulse en sessiz model.

Hocam 5000 serisinde görünmeyen gizli sıcaklığ değeri var hotspot, bu bilgiye bile sahip değilsiniz çok yüzeysel bir bilgiyle kendi tecrübenizi genelliyorsunuz.

Nerden biliyon sahip olmadigimi? Gayet de biliyorum. Bu yeni blacwell mi ne onun uretiminde dolayı hotspot sensoru mu yokmus oyuzden bilinemiuomuymus neymiş oyle biseydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,010
Üyeler
189,958
Son üye
firatisko7
Geri