❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Aynı durumdan muzdaribim. Ortalama 3 günde elime ulaşan kargolar , 4 gündür PTT sayesinde halen daha kargo şubesinden çıkış yapmamış.
bi kargo ptt ye teslim edildiyse, o artik ptt nin malidir.
26 subatta istanbul da teslim edilen baska bir kargom, 3 gundur istanbul ici geziniyor, teslimat 3 subat gorunuyor.
temudan alsaydim daha hizli ulasirdi

Benim kargo 2 günde geldi. Diski kullanıyorum memnun kaldım. Teşekkür ederim konu sahibine.

bi kargo ptt ye teslim edildiyse, o artik ptt nin malidir.
26 subatta istanbul da teslim edilen baska bir kargom, 3 gundur istanbul ici geziniyor, teslimat 3 subat gorunuyor.
temudan alsaydim daha hizli ulasirdi
Bu konuda bir benim aldığım ürünümü Konya'daki şubeden gönderim yapmışlar anlamadım. Bazı arkadaşların ertesi gün eline ulaşmış , biz halen olur da 24 şubattan bugüne bir değişiklik olur diye bekliyoruz :)

Ekler

• Screenshot_2026-02-28-20-45-06-041_com.pttem.epttavm-edit.webp
    Screenshot_2026-02-28-20-45-06-041_com.pttem.epttavm-edit.webp
    57.8 KB · Hit: 55
Firma ile iletişime geçtiniz mi hocam?
Bu konuda bir benim aldığım ürünümü Konya'daki şubeden gönderim yapmışlar anlamadım. Bazı arkadaşların ertesi gün eline ulaşmış , biz halen olur da 24 şubattan bugüne bir değişiklik olur diye bekliyoruz :)

herkesinki konyadan gönderildi

Kişisel tercih tabi. Ama 4tb ssd ile ne yapıyorsunuz arkadaşlar. İş içinse vs tamamda. Onun dışında çok gereksiz değilmidir. Herkes işmi yapıyor ya:blobdance:

Kişisel tercih tabi. Ama 4tb ssd ile ne yapıyorsunuz arkadaşlar. İş içinse vs tamamda. Onun dışında çok gereksiz değilmidir. Herkes işmi yapıyor ya:blobdance:
Taktığım gibi oyun, veri, telefon yedekleme vs derken 3 tb ı doldu bile hocam 😅

Öh maşallah. Sanki ıvır zıvır temizlemen lazım olmuş gibi. Yada 18tb hdd lazım sana
Şu an işletim sistemi kurulu 1 tb kioxia exceria pro takılı anakart soğutuculu ilk slota. Bunu da kendinden soğutuculu olduğu için 2. M2 slotuna taktım. 5 tb ile miss gibi işimi görüyor hocam :)

Depolama derdim kalmadı artık. Öyle düşünün.

Şimdi şeytanın avukatlığını yapasım geldi :D bu arada bende aldım kargoda ürün.Şimdi bu ürünün bu fiyatlara olması sanki Türkiye şartlarında mümkün değil hleki birde soğutuculu olaraktan.Normal şartlarda fiyatı 33 bin civarı.Bu ssd lerin tamir görmüş olma ihtimali nedir sizce kaldıki üstünü soğutucu ilede kapatmışlar soğutucusuz göndermiyorlar.

Şimdi şeytanın avukatlığını yapasım geldi :D bu arada bende aldım kargoda ürün.Şimdi bu ürünün bu fiyatlara olması sanki Türkiye şartlarında mümkün değil hleki birde soğutuculu olaraktan.Normal şartlarda fiyatı 33 bin civarı.Bu ssd lerin tamir görmüş olma ihtimali nedir sizce kaldıki üstünü soğutucu ilede kapatmışlar soğutucusuz göndermiyorlar.
Ben açtım, bir sorun yoktu. Hatta yeni açılmış gibi açtım. Vidalarda iz bile yoktu.

Sıfır geldi anlayacağın. Birkaç kişiye çok az kullanılmış gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri