Topluluk Yasağı yüzünden profiliniz özel profil olarak değiştirilmiştir.

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,462
dostlar merhaba böyle bir sorun yaşıyorum daha önce başına gelen varmı? 3 farklı kredi kartıyla 10 dolar bakiye yükledim dün yapı kredi 300tl kampanyası için bu sabahta kısıtlanmıştı kredi kartından otomatik çekim yapıp çektiği tutarları doğrulattı kısıtlama kalktı ama bu seferde akşamda bu şekilde oldu yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• steam hata.webp
    steam hata.webp
    23.5 KB · Hit: 87
  • steam hata2.webp
    steam hata2.webp
    4.3 KB · Hit: 84
dostlar merhaba böyle bir sorun yaşıyorum daha önce başına gelen varmı? 3 farklı kredi kartıyla 10 dolar bakiye yükledim dün yapı kredi 300tl kampanyası için bu sabahta kısıtlanmıştı kredi kartından otomatik çekim yapıp çektiği tutarları doğrulattı kısıtlama kalktı ama bu seferde akşamda bu şekilde oldu yardımcı olursanız sevinirim.
Destekle görüş hesabın komple kısıtlama yemiş 3 kart ile arka arkaya çekim yaptığın için CC yaptığını sanmış sistem

Destekle görüş hesabın komple kısıtlama yemiş 3 kart ile arka arkaya çekim yaptığın için CC yaptığını sanmış sistem
bi kart benim bi kart annenim ve bi kart babama ait bu 3 kartın direk resimlerini çekip steam desteğe mi göndereyim.

bi kart benim bi kart annenim ve bi kart babama ait bu 3 kartın direk resimlerini çekip steam desteğe mi göndereyim.
ne yaşadıysan anlat bence. Kart sahiplerinin kim olduğunu vesaire.. Bol şans reisim kötü olmuş.:uzgunpeepo:

kartın son 4 yada son 6 hanesini soruyorlar resim felen göndermene gerek yok

Kartın resmini gönderme son 4 hanesi tarihi yeter belki banka dekontu

Herhangibi kart bilgisi atmadım sadece kartlar aileme ait yazmıştım kısıtlamayı kaldırdık diye bilete cevap verilmiş sorun çözüldü.

Herhangibi kart bilgisi atmadım sadece kartlar aileme ait yazmıştım kısıtlamayı kaldırdık diye bilete cevap verilmiş sorun çözüldü.
Demiştim zaten destekle görüş diye CC değil diye işlem yaptılar bitti gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri