🔥İndirim KOŞŞ 24” 180Hz 0.5ms FAST IPS Twisted Minds Monitör 🔥3.268₺

Bu fiyata hoparlör beklemenin mantığı nedir arkadaşlar ciddi misiniz 😅

Baby hoparlör koymuşlar hoparlör özelliği gözüksün diye cjxndh
Hocam sey sorcam ya ekran kartina 1. Monitor dp bagli. 2. Monitor bunu alsak 120hz olani anakarttn hdmi ile cpu grafik islemcisiyle sadece video izlemek icin falan kullanilir mi yoksa ayni anda 2 farkli monitorle hem anakart hem ekran kartindan goruntu alamaz miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata hoparlör beklemenin mantığı nedir arkadaşlar ciddi misiniz 😅
Ben sadece anakarta baglayip kullanmak istiyorum 180hz olanda 2.0 var 120de 2.1 var bide hoparlor ondan dolayi

çok ihtiyaç yoksa sırf uygun diye 2. ekran olarak bile 250 cd monitör alınmamalı bence.

Hocam sey sorcam ya ekran kartina 1. Monitor dp bagli. 2. Monitor bunu alsak 120hz olani anakarttn hdmi ile cpu grafik islemcisiyle sadece video izlemek icin falan kullanilir mi yoksa ayni anda 2 farkli monitorle hem anakart hem ekran kartindan goruntu alamaz miyim

Ben sadece anakarta baglayip kullanmak istiyorum 180hz olanda 2.0 var 120de 2.1 var bide hoparlor ondan dolayi
Ekran kartında başka slot yok mu ? Olması lazım

Bu ekonomik problemde atmayın şöyle şeyler.
Şeytan dürtüyor.
Ben sana 100 TL verim konuyu kaldırt param cebimde kalsın bari.

Bu ekonomik problemde atmayın şöyle şeyler.
Şeytan dürtüyor.
Ben sana 100 TL verim konuyu kaldırt param cebimde kalsın bari.
Ya hoca olan var olmayan var yapmayin soyle seyler 3kya 1 haftalik temel guda alamazsin suan

Ekran kartında başka slot yok mu ? Olması lazım
Var ama ben anakarttaki gpuyu kullanmak istiyorum mumkun degil mi ayni anda ikisi

Baby hoparlör koymuşlar hoparlör özelliği gözüksün diye cjxndh
Epeyde baktim 1wlik 2 hoparlor toplamda 2w mis hoparlor gucumuz %100 artis gosterdi rhslrshkhkrs

Destekliyorsa olur sanırım

Son 1 ürün hiç bitmiyor 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,010
Üyeler
189,958
Son üye
firatisko7
Geri