Yardım Gta5 de online ban yedim nasıl açtırabilirim

6the6

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,
2024 yılında GTA 5 Online’da Cheat Engine kullanarak para hilesi yaptığım için hesabım banlandı. Banımın kaldırılmasıyla ilgili toplam 6 kez talep oluşturmama rağmen, tüm başvurularım reddedildi. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mı? Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
Ekran görüntüsü 2026-03-02 165504.webp

Yeni hesap açsan daha az zaman kaybederdin. Geçmiş olsun. Biraz zor alırsın hesabı.

BattlEye entegre edilmişken Cheat Engine kullanma acemiliği nereden hocam?

hile yaparsan tabi açmazlar gta onlinede para kazanmak o kadar zor bir şey değil ki

hile açmış bi de mağdur gibi konu açmış.. direkt anakartın banlanmalı aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açsan daha az zaman kaybederdin. Geçmiş olsun. Biraz zor alırsın hesabı.

BattlEye entegre edilmişken Cheat Engine kullanma acemiliği nereden hocam?
bizler kendimizi en zeki konumuna koyup karşımızdakini ise 3 yaş cocuk sandığımızdan oluyor

Arkadaşlar, ben sürekli hile yapan birisi değilim. GTA Online’ı çok eski zamanlardan beri oynuyorum ve ilk defa hile açtım. Eskiden oyunun açıklarından (bug) faydalanarak para kasmışlığım vardı ancak GTA Online’da eğer takım arkadaşınız yoksa para kazanmak hiç kolay değil.

Tek başınayken hiçbir 'Heist' görevini yapamıyorsunuz; aynı şekilde başlangıç seviyelerindeki görevlerinize de kimse katılmıyor. Bu durum, oyuncuyu bir noktadan sonra çıkmaza sokuyor.

hile açmış bi de mağdur gibi konu açmış.. direkt anakartın banlanmalı aslında

bizler kendimizi en zeki konumuna koyup karşımızdakini ise 3 yaş cocuk sandığımızdan oluyor
Bir de yardım talebinde bulundum, laf sokman için konuyu açmadım. Yardımcı olamıyorsan bile 'geçmiş olsun' der geçersin. Sizin gibilerin en büyük sorunu, kendi hatalarını görmeden başkalarının hatalarına odaklanmak

Sırayla mı yolluyorlar sizi kanka

ilk ve son açmanın ne önemi var? Hile yasak mı yasak. Umarım açılmaz banın. İyi Forumlar.
sırayla mı yollanıyonuz

Bir de yardım talebinde bulundum, laf sokman için konuyu açmadım. Yardımcı olamıyorsan bile 'geçmiş olsun' der geçersin. Sizin gibilerin en büyük sorunu, kendi hatalarını görmeden başkalarının hatalarına odaklanmak

Sırayla mı yolluyorlar sizi kanka

sırayla mı yollanıyonuz
neden geçmiş olsun diyeyim hile açıp milletin önüne geçen veya milletin keyfini kaçırana 😁

neden geçmiş olsun diyeyim hile açıp milletin önüne geçen veya milletin keyfini kaçırana 😁
Kanka benim gidipte milletin keyfini kaçırdığım yok gidipte insanları hapsetmiyorum bir şey yapmıyorum yaptığım tek şey para basmaktı üzerime başkada bir şey yapmadım vede bilen yardımcı olabilircek birisi varsa diye konu açtım

Arkadaşlar, ben sürekli hile yapan birisi değilim. GTA Online’ı çok eski zamanlardan beri oynuyorum ve ilk defa hile açtım. Eskiden oyunun açıklarından (bug) faydalanarak para kasmışlığım vardı ancak GTA Online’da eğer takım arkadaşınız yoksa para kazanmak hiç kolay değil.

Tek başınayken hiçbir 'Heist' görevini yapamıyorsunuz; aynı şekilde başlangıç seviyelerindeki görevlerinize de kimse katılmıyor. Bu durum, oyuncuyu bir noktadan sonra çıkmaza sokuyor.
solo cayo perico yapıp para kasabilirsin

Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk ban süreli ikinci ban süresiz di sanki 2 defa mı banlandın ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri