Hp omen 16 laptop alınır mı ?

Alınmaz. Hall sensörü sorunu var.

kesin mi ? kesinsede bi kaynak varmı bakabileceğim az para değil sonuçta bu ürünler
Kasa , anakart tamamiyle farklı zaten. Ezbere konuşuyor o arkadaş. Ben bu seride sorun yaşayanı görmedim ama bu serinin kasası önceki omenlere göre biraz daha kalitesiz (Kasası plastik). Daha kaliteli cihazlar bulunabilir bu bütçelerde.

Omen serisinde var mı?
Victus 16 serisinde var. HP Omen ise 4000 serisinde deli gibi watt kısıtlıyordu ama 5000 serisinde bunu çözmüşler. Alınır.
omende yok kardeşim victusta var
Nasıl yok arkadaşım, 6 ay önce benim 5070'li makinayı sırf bu yüzden iade aldı adamlar hall sensörü 2 kere bozuldu nasıl olmuyor? Omen 16'ydı benim laptopta. 4070'li aynı şekilde eşimin laptop'u vardı onu da ben aldırmıştım o da 1 sene sonra bozuldu servise gönderdim, çözüm olarak hall sensörünü iptal etmişler performans %30 civarında düştü diye mahkemelik olduk para iadesi yapıldı. Şikayet konusu da aşağıda;

Kasa , anakart tamamiyle farklı zaten. Ezbere konuşuyor o arkadaş. Ben bu seride sorun yaşayanı görmedim ama bu serinin kasası önceki omenlere göre biraz daha kalitesiz (Kasası plastik). Daha kaliteli cihazlar bulunabilir bu bütçelerde.
Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın bence. Sorun yaşayanı görmedim demiştiniz, artık görmüş oldunuz :) Fiyatları dahilinde asla tercih edilmez demiyorum, hatta bugün Omen Slim konusuna bile yazdım uygun fiyatlı olsaydı alırdım diye ancak bir risk olduğunu kabul etmelisiniz. Umarım sorunu düzeltmişlerdir, gerçekten emsalsiz bir fiyat değilse tercih etmemenizi öneririm. Karar sizin.

Nasıl yok arkadaşım, 6 ay önce benim 5070'li makinayı sırf bu yüzden iade aldı adamlar hall sensörü 2 kere bozuldu nasıl olmuyor? Omen 16'ydı benim laptopta. 4070'li aynı şekilde eşimin laptop'u vardı onu da ben aldırmıştım o da 1 sene sonra bozuldu servise gönderdim, çözüm olarak hall sensörünü iptal etmişler performans %30 civarında düştü diye mahkemelik olduk para iadesi yapıldı. Şikayet konusu da aşağıda;

Hocam victuslarda aşırı fazla meydana gelirken omen victusa (Victus 15 kullanıyorum) göre kat kat daha az bende ilk defa omenin hall sensör hatası aldığını senden duydum geçmiş olsun hocam

Geri