Rica ederim hocam, Meganelarda 1.3 Tce için devirdaim termostat kontrol ettirmenizi, dizel alacaksanız adblue bulunmayan 2019 ve öncesi dci motorları öneririm.Eyvallah hocam bilgiler için tesekkur ederim. Megan tercih edecem herhalde en son
Sırf şu adblue belasından benzinli atmosferik motor araç aldım.Rica ederim hocam, Meganelarda 1.3 Tce için devirdaim termostat kontrol ettirmenizi, dizel alacaksanız adblue bulunmayan 2019 ve öncesi dci motorları öneririm.
Hocam son 10 senelik dönemde çıkarılan çoğu motorda sorunlar var artık maalesef. Sıkılaşan emisyon normları daha da kötü yapıyor durumu.Sırf şu adblue belasından benzinli atmosferik motor araç aldım.
Zaten basıcak uçucak kaçıcak yol kalmadı en azından sorunsuz bineyim dedim.
Çok araştırdım şuan ki en sorunsuz motorlardan olan 1.5 Honda City aldım.Hocam son 10 senelik dönemde çıkarılan çoğu motorda sorunlar var artık maalesef. Sıkılaşan emisyon normları daha da kötü yapıyor durumu.
Sorunsuzlukla bilinen atmosferik motorlarda bile (Örneğin 1.5 Toyota motorları yatak sarma sorunu) sorunlar ortaya çıkmaya başladı.
Büyük ailelerde atmosferik motorlarda yeterli olmuyor, işin içine turbo girdiğinde de benzinlilerin yüksek yakıtı dizellerin ekonomisi (Mazot fiyatları bu makası daha da kapatmaya başladı) derken adblue araçlara mecbur kalınabiliyor.
Hayırlı olsun hocam, City'nin sınıfının üzerinde bir genişliği var ve motoru da dediğiniz gibi diğer rakiplerine göre gayet iyi. Sadece en anlamında biraz dar olması sebebiyle bizim kriterlerimize uymamıştı.Çok araştırdım şuan ki en sorunsuz motorlardan olan 1.5 Honda City aldım.
Bakım aralıkları sık olması dışında sorunsuz motor. Bayırlarda baymayan ama hızlanırken yavaş hızlanan bir motor. Cvt şanzımanın tek eksisi yavaş hızlanması ve hızlanırken çıkardığı sesi. Hızını alınca yağ gibi gidiyor. Vites geçişi olmadığı için silkeme yok. Yakıtı orta seviye ne az ne çok ortalama 7 civarı. Şehir dışı 4 - 5 lere düşüren var ben daha test edemedim.
Kalabalık aile için ideal. Arka koltuk 3 kişi biraz sıkışıyor ama aşırı uzun diz mesafesi var. Bagaj büyük.
Bütçen çıkarsa tavsiye ederim.
Park ederken ve dar sokaklarda işe yarıyor. Arka koltuğa 3 yetişkin erkek oturur sıkışabilir ama diz mesafesinden dolayı çok dert edilmiyor.Hayırlı olsun hocam, City'nin sınıfının üzerinde bir genişliği var ve motoru da dediğiniz gibi diğer rakiplerine göre gayet iyi. Sadece en anlamında biraz dar olması sebebiyle bizim kriterlerimize uymamıştı.