❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

Ciddi performans kaybı yoksa problem değil anlamadığım için o kadar etki ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum
65 derece çok iyi hocam diğer modellere göre sadece kötü kalmış, problem yaşamak için bi +20 derece artması lazım en az benim boşta 55 derecelerde yükte de 63 oluyor.

Bu anakartta gözüm kaldı, Sapphire B850 A almıştım hiç kullanmadım ama iade süresi geçtiği için değiştiremiyorum da. Sarı siteye koydum komik teklifler geliyor :)

Bu anakartta gözüm kaldı, Sapphire B850 A almıştım hiç kullanmadım ama iade süresi geçtiği için değiştiremiyorum da. Sarı siteye koydum komik teklifler geliyor :)
Piyasası yoksa normal hocam. Size şöyle örnek vereyim.
Adı pek duyulmamış sıfırı 20k olan kulaklığı dün 10 bine aldım.
4 aylık falandı. Arkadaş hiç kullanmamış neredeyse.
Pg ile aldığım için ona 9 bin falan yatar.
Bir sürü Android telefon aldım hepsinden zarar ettim satarken :D.
Tek alip 4 bin kart ettiğim telefon iPhone 16pmx idi.
Bizim insanımız marka seviyor. Sapphire 12-13 falandı en son.
Siz 9750 demişsiniz. Beyaz Anakarta bedava ama gelen teklifler 6-7 falandır :d.
Bende rog b850-a aldım sırf piyasası ölmesin diye.

7-8 derece ciddi bi fark değil mi hocam?

Alıntıyı görüntüle
Böyle diyor testlerde.
Elinizde 250W civarı güç tüketen bir 9950X mi var? varsa da bununla 1 saat cinebench mi yapacaksınız? yaptınız diyelim 65 derece de hangi vrm ler zarar görecek?

Bence donanımlardan bu kadar anlamıyorsanız böyle üst düzey bileşenleri almanızın bir gereği yok. Şu attığınız tabloya bakınca az çok bu işin içinde olan herkes neyin ne olduğunu çözer.

Elinizde 250W civarı güç tüketen bir 9950X mi var? varsa da bununla 1 saat cinebench mi yapacaksınız? yaptınız diyelim 65 derece de hangi vrm ler zarar görecek?

Bence donanımlardan bu kadar anlamıyorsanız böyle üst düzey bileşenleri almanızın bir gereği yok. Şu attığınız tabloya bakınca az çok bu işin içinde olan herkes neyin ne olduğunu çözer.
B850 düşünüyordum da x870 bu kadar ucuza olunca iyiyse alayım dedim hocam ondan.

Son düzenleme:
10kya aldıgın karta 9750 cok sanki , amazon kovalayanlar konudaki gibi 12900e 0 olarak 9 taksit alabiliyor ondan olabilir mi ?

10kya aldıgın karta 9750 cok sanki , amazon kovalayanlar konudaki gibi 12900e 0 olarak 9 taksit alabiliyor ondan olabilir mi ?
Fiyatı 9300e kadar çektim 7500 teklif geldi ben de akabinde kızıp 9750ye koydum tekrar :) ki senin dediğin gibi olsa bile taksit konusu hariç arada 3k fiyat farkı var, hatrı sayılır bir fiyat farkı bence. Ayrıca bir de ben aldığımda bu anakart 10500dü. Sıfır kartı durduk yere de ölü fiyata veremem, kimse vermez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasası yoksa normal hocam. Size şöyle örnek vereyim.
Adı pek duyulmamış sıfırı 20k olan kulaklığı dün 10 bine aldım.
4 aylık falandı. Arkadaş hiç kullanmamış neredeyse.
Pg ile aldığım için ona 9 bin falan yatar.
Bir sürü Android telefon aldım hepsinden zarar ettim satarken :D.
Tek alip 4 bin kart ettiğim telefon iPhone 16pmx idi.
Bizim insanımız marka seviyor. Sapphire 12-13 falandı en son.
Siz 9750 demişsiniz. Beyaz Anakarta bedava ama gelen teklifler 6-7 falandır :d.
Bende rog b850-a aldım sırf piyasası ölmesin diye.
9300e kadar düştüm 7500 teklif geldi :) beyaz ürünlerin ekstra pahalı olması bana da saçma geliyor ama pahalı işte. 9500e koyduğum zaman da nitro+ modeli daha iyi onu 9600e satıyorlar bunu niye alalım mesajı aldım. Kimseye zorla satmıyoruz tabii ki güzel bi banka kampanyası denk gelse x870i güzel bir fiyata alabileceğim, bunu 9ka da verir geçerim mevzu o değil de, sarı site yoruyo insanı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,870
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri