🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

Beyaz renk neden 5 bin lira daha pahalı. Aynı fiyat olsa düşünebilirdim

biri normal diğeri ultra. farkı ne bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbiden zotac mı OC ınno mu
zotac

Zotac mı Inno mu alınmalı?
Harbiden zotac mı OC ınno mu

Boyut ve soğutma olarak bire bir aynılar(Inno X3 ve Gaming Solid SFF). Hangisini istiyorsanız onu alın fark etmez

Inno X3 5070 Ti bir adet akrabaya almıştım Ocak'ta, kartı test edip memnun kalınca garantisi bitmiş 4080 Super'imi satıp bir adet de kendime aldım sonrasında. FurMark'ta 73-74(VRAM 60), oyunlarda 68-70 çalışıyor maksimum. Çok küçük bir undervolt yaptım oyunlarda 63-64'ü ve 230-240 watt tüketimi geçmiyor. Şansa iki kartta da CW çıkmadı. Eksi yön olarak fanları çok düşük devirli değil ama kesinlikle kafa ütülemiyor, zaten bu paraya en premium modellerin fanlarını beklemeyin. Almayı düşünenlere tavsiye ederim sonuç olarak. Kartı kullanmadan yorumlayanları ciddiye almayın, dediğim değerlere inanmayanlar Abdullah Hacıgül'ün Youtube'deki incelemesine de bakabilir.

Boyut ve soğutma olarak bire bir aynılar(Inno X3 ve Gaming Solid SFF). Hangisini istiyorsanız onu alın fark etmez

Inno X3 5070 Ti bir adet akrabaya almıştım Ocak'ta, kartı test edip memnun kalınca garantisi bitmiş 4080 Super'imi satıp bir adet de kendime aldım sonrasında. FurMark'ta 73-74(VRAM 60), oyunlarda 68-70 çalışıyor maksimum. Çok küçük bir undervolt yaptım oyunlarda 63-64'ü ve 230-240 watt tüketimi geçmiyor. Şansa iki kartta da CW çıkmadı. Eksi yön olarak fanları çok düşük devirli değil ama kesinlikle kafa ütülemiyor, zaten bu paraya en premium modellerin fanlarını beklemeyin. Almayı düşünenlere tavsiye ederim sonuç olarak. Kartı kullanmadan yorumlayanları ciddiye almayın, dediğim değerlere inanmayanlar Abdullah Hacıgül'ün Youtube'deki incelemesine de bakabilir.
hocam ben epic-x ile o değerleri alamıyorum siz nası alıyosunuz (epic-x inno3d 3x'den iyi diye biliyorum)

Epic-x modelini bilmiyorum hocam ama zaten ben hiçbir 5070 Ti'ın zaten 80 derece çalıştığını görmedim siz kaç derece görüyorsunuz ki?
80 derece değil de stok halde furmarkda 75-76, vrami hatırlamıyorum ama o da 60 falandı sanırım fan devri de max 2250~ oluyordu

biri normal diğeri ultra. farkı ne bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zotac
@thepublicman

alınır mı hocam?

Geri