zotacHarbiden zotac mı OC ınno mu
Harbiden zotac mı OC ınno mu
Zotac alın inno çok ısınıyor arada kayda değer fark yok.Zotac mı Inno mu alınmalı?
Zotac mı Inno mu alınmalı?
Harbiden zotac mı OC ınno mu
hocam ben epic-x ile o değerleri alamıyorum siz nası alıyosunuz (epic-x inno3d 3x'den iyi diye biliyorum)Boyut ve soğutma olarak bire bir aynılar(Inno X3 ve Gaming Solid SFF). Hangisini istiyorsanız onu alın fark etmez
Inno X3 5070 Ti bir adet akrabaya almıştım Ocak'ta, kartı test edip memnun kalınca garantisi bitmiş 4080 Super'imi satıp bir adet de kendime aldım sonrasında. FurMark'ta 73-74(VRAM 60), oyunlarda 68-70 çalışıyor maksimum. Çok küçük bir undervolt yaptım oyunlarda 63-64'ü ve 230-240 watt tüketimi geçmiyor. Şansa iki kartta da CW çıkmadı. Eksi yön olarak fanları çok düşük devirli değil ama kesinlikle kafa ütülemiyor, zaten bu paraya en premium modellerin fanlarını beklemeyin. Almayı düşünenlere tavsiye ederim sonuç olarak. Kartı kullanmadan yorumlayanları ciddiye almayın, dediğim değerlere inanmayanlar Abdullah Hacıgül'ün Youtube'deki incelemesine de bakabilir.
hocam ben epic-x ile o değerleri alamıyorum siz nası alıyosunuz (epic-x inno3d 3x'den iyi diye biliyorum)
80 derece değil de stok halde furmarkda 75-76, vrami hatırlamıyorum ama o da 60 falandı sanırım fan devri de max 2250~ oluyorduEpic-x modelini bilmiyorum hocam ama zaten ben hiçbir 5070 Ti'ın zaten 80 derece çalıştığını görmedim siz kaç derece görüyorsunuz ki?
bu sff ne demek tam anlamıyla hocamİhtiyacı olmayan dahi alsın derim OC versiyonu
https://www.vatanbilgisayar.com/zot...sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
bu modelde çok klas bence 45 eder
80 derece değil de stok halde furmarkda 75-76, vrami hatırlamıyorum ama o da 60 falandı sanırım fan devri de max 2250~ oluyordu
@thepublicmanZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
biri normal diğeri ultra. farkı ne bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zotac