🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

E gayet normalmiş hocam değerler ortama ve kasaya göre değişkenlik gösterebilir tabii durumlar
hocam inno3d biraz ince diye biliyorum epic-x tuf'a falan yakın normalde, bu kadar az fark olması şaşırttı. oda sıcaklığı da düşük aslında

@thepublicman

alınır mı hocam?
sebepsiz olacak biraz ama ben o bütçe de bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mlg-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html

bu bütçelere çıkıyorsan 6k daha ver 5080 al diyenler de olur haklılar

tamamdır hocam teşekkürler alınmaz o zaman bu modeli
alınmaz diye bir şey yok undervolt ile susturulmayacak kart yok gibi bir şey. evet ince normalden ama abartılcak fark yok 1 slot değil bu da 2,5 slot

hocam inno3d biraz ince diye biliyorum epic-x tuf'a falan yakın normalde, bu kadar az fark olması şaşırttı. oda sıcaklığı da düşük aslında

Bilemeyeceğim epic-x'in iç yapısını hocam ama zaten gördüğünüz değerler kötü değilmiş, Inno X3 ve Gaming Solid SFF bildiğim kadarıyla en ince modeller evet. Ben de açıkçası daha sıcak çalışmasını bekliyordum ama memnun kaldım sonuçtan

zotacta innoda SFF arkadaşlar

biri normal diğeri ultra. farkı ne bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zotac
gemini'a videodan veriyi çektirdim farkları bunlarmış hocam.

Videoda bu iki modelin farkı tam olarak 31:05 dakikasında çok net bir şekilde açıklanıyor.

İki kart arasındaki tek fark, fabrika çıkışlı hız aşırtma (Overclock) miktarıdır. Fiziksel tasarımları, soğutma blokları (Vapor Chamber), ARGB aydınlatmaları, boyutları (332 mm uzunluk, 3.5 slot kalınlık) ve anakartla senkronize edilebilen ARGB kablo destekleri tamamen birbiriyle aynıdır.

Farklar şu şekilde:

• ZOTAC AMP Extreme Infinity (Senin gönderdiğin linkteki model): %2'lik hafif bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız (Boost Clock) 2512 MHz'dir.
  • ZOTAC AMP Extreme Infinity ULTRA: %5'lik daha yüksek bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız 2572 MHz'dir.
Özetle "Ultra" takısı, kartın kutudan sadece biraz daha yüksek frekans hızında (biraz daha fazla FPS verecek şekilde) çıktığı anlamına geliyor. Tasarım veya malzeme kalitesi açısından hiçbir fark bulunmuyor.

Seçmeyi düşündüğün bu Zotac modeli oldukça büyük bir kart (332 mm uzunluk ve 3.5 slot kalınlık). Kasanın mevcut ölçülerini biliyorsan, bu kartın kasanla uyumlu olup olmayacağını birlikte kontrol etmemi ister misin?

Arkadaşlar Zotac ile Inno3D aynı çatı firmanın alt firmaları. Kendi deneyimlerime dayanarak iki markanın da board anlamında sorunsuz ürünler ürettiğini söyleyebilirim. Konuda bahsi geçen iki ürünün de incelemesi yok internette. Ben Inno3D 5070 Ti için kapsamlı bir kullanıcı incelemesi yazmıştım, profilimden ulaşabilirsiniz.

Inno3D'de 6 ısı borulu alüminyum blok var, Zotac'ın soğutması ile ilgili bulduğum tek şey kendilerinin bir önceki soğutma neslini kullandıkları. Bu yüzden ben de biraz tereddütle de olsa Inno3D'yi tercih etmiştim, pişman da olmadım. Özellikle coil whine seslerine karşı duyarlıyım ve Zotac 4070Ti Super ve Inno3D 5070Ti ile coil whine sorunu yaşamadım hiç. İkisi de alınır bence.

sebepsiz olacak biraz ama ben o bütçe de bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mlg-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html

hocam kart çok çirkin bence. bunu kullanmak için dikey aparat lazım ayrı masraf. bir de performans düşüşü olacak. zotac tepe tepe bir kart o modeli.

6k farka 5080 nerede var

hocam kart çok çirkin bence. bunu kullanmak için dikey aparat lazım ayrı masraf. bir de performans düşüşü olacak. zotac tepe tepe bir kart o modeli.

6k farka 5080 nerede var

Fiyatlar hoşta 5080 felanda güzel su VRAM özrü bitenekadar kart almicam altında dursun bakalım 2 seneye 6090 parasına evrili belki 1.5 sene bekledik 2 sene daha beklerim.

zotacta innoda SFF arkadaşlar

gemini'a videodan veriyi çektirdim farkları bunlarmış hocam.

Videoda bu iki modelin farkı tam olarak 31:05 dakikasında çok net bir şekilde açıklanıyor.

İki kart arasındaki tek fark, fabrika çıkışlı hız aşırtma (Overclock) miktarıdır. Fiziksel tasarımları, soğutma blokları (Vapor Chamber), ARGB aydınlatmaları, boyutları (332 mm uzunluk, 3.5 slot kalınlık) ve anakartla senkronize edilebilen ARGB kablo destekleri tamamen birbiriyle aynıdır.

Farklar şu şekilde:

• ZOTAC AMP Extreme Infinity (Senin gönderdiğin linkteki model): %2'lik hafif bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız (Boost Clock) 2512 MHz'dir.
  • ZOTAC AMP Extreme Infinity ULTRA: %5'lik daha yüksek bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız 2572 MHz'dir.
Özetle "Ultra" takısı, kartın kutudan sadece biraz daha yüksek frekans hızında (biraz daha fazla FPS verecek şekilde) çıktığı anlamına geliyor. Tasarım veya malzeme kalitesi açısından hiçbir fark bulunmuyor.

Seçmeyi düşündüğün bu Zotac modeli oldukça büyük bir kart (332 mm uzunluk ve 3.5 slot kalınlık). Kasanın mevcut ölçülerini biliyorsan, bu kartın kasanla uyumlu olup olmayacağını birlikte kontrol etmemi ister misin?
evet hocam ben de chatgptden baktım sağolasın. kasa fazlasıyla yeter bunun için ama kararsız kaldım alıp almamakta. fiyat farkı var biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,021
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando
Geri