moonshine07
80+
- Reaksiyon skoru
- 331
Small form factor demek.bu sff ne demek tam anlamıyla hocam
Small form factor demek.bu sff ne demek tam anlamıyla hocam
small form factor diye geçer. ince modeller finler ince. haliyle soğutması normal modellere göre daha kötübu sff ne demek tam anlamıyla hocam
hocam inno3d biraz ince diye biliyorum epic-x tuf'a falan yakın normalde, bu kadar az fark olması şaşırttı. oda sıcaklığı da düşük aslındaE gayet normalmiş hocam değerler ortama ve kasaya göre değişkenlik gösterebilir tabii durumlar
sebepsiz olacak biraz ama ben o bütçe de bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mlg-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html@thepublicman
alınır mı hocam?ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
tamamdır hocam teşekkürler alınmaz o zaman bu modelismall form factor diye geçer. ince modeller finler ince. haliyle soğutması normal modellere göre daha kötü
alınmaz diye bir şey yok undervolt ile susturulmayacak kart yok gibi bir şey. evet ince normalden ama abartılcak fark yok 1 slot değil bu da 2,5 slottamamdır hocam teşekkürler alınmaz o zaman bu modeli
hocam inno3d biraz ince diye biliyorum epic-x tuf'a falan yakın normalde, bu kadar az fark olması şaşırttı. oda sıcaklığı da düşük aslında
gemini'a videodan veriyi çektirdim farkları bunlarmış hocam.ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
biri normal diğeri ultra. farkı ne bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zotac
hocam kart çok çirkin bence. bunu kullanmak için dikey aparat lazım ayrı masraf. bir de performans düşüşü olacak. zotac tepe tepe bir kart o modeli.sebepsiz olacak biraz ama ben o bütçe de bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mlg-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
bu bütçelere çıkıyorsan 6k daha ver 5080 al diyenler de olur haklılar
6k farka 5080 nerede varsebepsiz olacak biraz ama ben o bütçe de bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mlg-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
bu bütçelere çıkıyorsan 6k daha ver 5080 al diyenler de olur haklılar
hocam kart çok çirkin bence. bunu kullanmak için dikey aparat lazım ayrı masraf. bir de performans düşüşü olacak. zotac tepe tepe bir kart o modeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6k farka 5080 nerede var
evet hocam ben de chatgptden baktım sağolasın. kasa fazlasıyla yeter bunun için ama kararsız kaldım alıp almamakta. fiyat farkı var biraz.zotacta innoda SFF arkadaşlar
gemini'a videodan veriyi çektirdim farkları bunlarmış hocam.
Videoda bu iki modelin farkı tam olarak 31:05 dakikasında çok net bir şekilde açıklanıyor.
İki kart arasındaki tek fark, fabrika çıkışlı hız aşırtma (Overclock) miktarıdır. Fiziksel tasarımları, soğutma blokları (Vapor Chamber), ARGB aydınlatmaları, boyutları (332 mm uzunluk, 3.5 slot kalınlık) ve anakartla senkronize edilebilen ARGB kablo destekleri tamamen birbiriyle aynıdır.
Farklar şu şekilde:
Özetle "Ultra" takısı, kartın kutudan sadece biraz daha yüksek frekans hızında (biraz daha fazla FPS verecek şekilde) çıktığı anlamına geliyor. Tasarım veya malzeme kalitesi açısından hiçbir fark bulunmuyor.
- ZOTAC AMP Extreme Infinity (Senin gönderdiğin linkteki model): %2'lik hafif bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız (Boost Clock) 2512 MHz'dir.
- ZOTAC AMP Extreme Infinity ULTRA: %5'lik daha yüksek bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız 2572 MHz'dir.
Seçmeyi düşündüğün bu Zotac modeli oldukça büyük bir kart (332 mm uzunluk ve 3.5 slot kalınlık). Kasanın mevcut ölçülerini biliyorsan, bu kartın kasanla uyumlu olup olmayacağını birlikte kontrol etmemi ister misin?