ürün öncelikle büyük bir kartonda gelecek metal ayakların ve direğin oldu yer takma kısmı yani düz kısmı alta ver kutuyu uzun kenardan kesik açarak bak delikli kısmı yerden yukarı doğru sana baksın
demir ayakları önce birleştir sonra dıştaki boşlukları göreceksin kılavuzdaki gibi oralara civi gecirmek için olan plastikler var onları kesinlikle dışa en yakın olan 6 deliğe yerleştir kesinlikle farklı yere yerleştirme çıkarırken işkence öekersin yedek plastik de yok direkt tahtaya çakmak zorunda kalabilirsin.
ayakların üzerindeki çapraz metaller kablo gizleme tahtasını tutuyor yani üst tahta ile alt tahta birbirinden bağımsız tahtaya vurduğunda boşluğu hissedersin ( üstekine yumruk şeklinde vur alttakini hissedersin ) o yüzden evinde matkap var ise 2 conta ve 2 vida ile üstle altı birleştirmeni öneririm alt tahtanın beyaz olmayan kısmına 2 delik aç orantılı boşluklarla oralara conta yerleştir çivi geçir alttan üstte vurarak üstteki tahtada delik aöarak sabitle en üstte ulaşmadığından masa da delik olmuyor ve sarsıntıyı baya önlüyor
ayakların altı ( metal ayakların yeri tutan kısımları ) bazılarında deliksiz geliyor öyle olursa ısıtılmış bir civi ile sen delik aç ve ayakların yükseklik ayarını en düşüğe getir daha az sallanıyor ben öyle yaptım ( ama benim gibi hawk veya benzeri oyuncu koltuğun varsa 1cm farkla masaya geömiyor böyle yapınca sırf o yüzden masanın altına halı sermedim ben girsin diye. )
monitör kolunu sabitleyeceksen delmeni önermem tahtanın malzemesinden dolayı kıskaölı şekilde tuttur masa da esneme olmuyor tahtasında.
arkada kablo düzeni yapacaksan ve priz kullanacaksan kesinlikle ortalı koy yoksa diğer uca yetişmiyor kablolar kötü duruyor.
sitesinden alırsan ve nakit ise havale ile gönder talimatlara uyup sonra whatsapp üzerinden temsilciye yaz kargo sürecini hızlandırıyorlar bendeki masa çarşamba söyledim cuma günü elimdeydi. masa mat bir yüzeye sahip parlama yapmıyor o yönden dandik durmuyor.
temsilci yanlış , eksik veya kırık vb parça da direkt yenisini gönderiyor whatsapp üzerinden yazman yeterli oluyor. biraz geç dönüyorlar ( öalışma saatlerinde 1-2 saat arası buluyor bendeki yazışma böyleydi bi kere yakalarsan üst üstte mesajlaşırsın ama o anı yakala sadece )
masanın arka kısmını fotoğraflara ekliyorum ben ikea dan kablo düzenleyici alıp direkt çekiçle çaktım arka kısıma kablolar için baya işe yarıyor ama kullanmam der isende kablo gizleme yeri iş görüyor en azından bir kablo toplayıcı cırt cırt vb bir ürün al çok sarkma olmasın monitöre enerji veren kablolar genelde öyle oluyor g65b gibi enerji kablosunda dev gibi adaptör varsa bendeki gibi bir yere sabitle en azından yoksa monitör kolu da olsa baskı yapıyor )
masa nasıl ne şekilde sallanıyor istersen video şeklinde de ekleyebilirim.
kabloları masa üzerinde sabitlemek istersen şundan (
https://www.trendyol.com/cozy-sense...i-p-893329738?boutiqueId=61&merchantId=898930 ) bundan çoklu değilde tekli alman daha işlevsel olur bende çoktu diye parça parça kullandım ama tekli 10 tane fazlasıyla iş görür masa altında tutmaz ama masanın yanlarından üste kablo aktarımı için ideal. 2 tane işini görür tabi diğer bütün çıkışları eklersen daha fazla alabilirsin ama dikkat et örgüler pek tutmuyor ve psu gibi kalın kablolarda geömiyor ben mouse dongle , klavye , oyun kolu geçirmek için kullandım.