❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

Boşverin kroniği bu fiyata yarı özellikli kulaklık bulamazsınız

Alıntıyı görüntüle
Dalga gecer gibi daha 1 hafta olmadi alali ve hijyen kurallari geregi iade de almiyolar sdfghasdfghdasfhsdfa
o bir şey mi ilk çıktığında aldım lansmana özel 2 bin tl idi 162 tl 2 yıl garanti yükselttim
1772655264264.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kronik muhabbetini ilk defa duydum ama ty çark vardı 1700e 400 kupon kullanarak 1300e almıştım ben, bu fiyata bu zamanda beleş
kronik sorunu çok var özellikle ana operatör kulaklık sağ kulaklığınız oluyor , düzenli olarak kullandım 1 yıl ve operatör kulaklığınız yani en çok kullandığınız kulaklığınız frekans ve ms gecikmeleri yaşıyorsunuz garantisi bitmeden iyice kendi kendine bozulmasını bekleyip 1 e 1 değişim isticem misal , suya dayanıklılığı en yüksek cihaz sağlamlığıda keza öyle , kulaklığın deri ped yerine plastik kullanmaları uzun ömürlü yapıyor 900 tl alıp 3 yıl garanti yükseltip alırsanız bedava kısaca

Son düzenleme:
o bir şey mi ilk çıktığında aldım lansmana özel 2 bin tl idi 162 tl 2 yıl garanti yükselttim Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kronik sorunu çok var özellikle ana operatör kulaklık sağ kulaklığınız oluyor , düzenli olarak kullandım 1 yıl ve operatör kulaklığınız yani en çok kullandığınız kulaklığınız frekans ve ms gecikmeleri yaşıyorsunuz garantisi bitmeden iyice kendi kendine bozulmasını bekleyip 1 e 1 değişim isticem misal
3 kere servise göndermeden misliyle değişim yapmak zorunda değil teknik servis haberiniz olsun hocam.

İyi indirim var diye alçaktım vazgeçtim ucuz diye sorunlu bir şey almaya gerek yok

yok hocam çözemediler, eski melobudslar da sıkıntılıydı. Sesine anc sine lafım yok on numara ürün ama kronik arızalı ürün. Yorumlara bakarsan sesten şikayet eden yok herkes aynı kronik problemleri yaşamış, ürün problemli maalesef. Ama bu fiyata yine de denenir. Gri de düşse belki tekrar alırdım :kekw:
bu kulaklığın en yakın rakipleri nothing cmf buds 2 ve xiaomi buds 5 , 6 pro , bunu hesaba katınca kimisinin çeyrek fiyatından ucuz , kimisinin yarısı fiyatı , nothing cmf buds 2 de kullanıyorum ama arayüzü ne kadar iyi olsada anc de ht 08 in seviyesine yakın değil malesef alcaksanız plus ve pro modeli alın , optimizasyon da ht 08 den kat ve kat iyi şu anlık 1 yıl geçtiğinde ekleme yaparım bakalım ne olacak , enes özen gibi youtube kanalı açsam aldığım kulaklıkların parası çıkar 8 tane yatıyor evde
1772656070634.webp

3 kere servise göndermeden misliyle değişim yapmak zorunda değil teknik servis haberiniz olsun hocam.
kral nerde yazıyor o kural ona göre şimdiden 3 kere göndereyim

Son düzenleme:
İptal ettim ileride Samsung veya Apple telefon alırsam o markalarda kulaklıklar alırım

bu kulaklığın en yakın rakipleri nothing cmf buds 2 ve xiaomi buds 5 , 6 pro , bunu hesaba katınca kimisinin çeyrek fiyatından ucuz , kimisinin yarısı fiyatı , nothing cmf buds 2 de kullanıyorum ama arayüzü ne kadar iyi olsada anc de ht 08 in seviyesine yakın değil malesef alcaksanız plus ve pro modeli alın , optimizasyon da ht 08 den kat ve kat iyi şu anlık 1 yıl geçtiğinde ekleme yaparım bakalım ne olacak , enes özen gibi youtube kanalı açsam aldığım kulaklıkların parası çıkar 8 tane yatıyor evde
Alıntıyı görüntüle

kral nerde yazıyor o kural ona göre şimdiden 3 kere göndereyim
madde 56 3. madde de, 2 kere yazıyormuş ama hocam genelde teknik servisler tamir edip göndermeye çalışıyorlar 3 üncü gönderdiğinizde kesin değişim veya para iade hakkınız var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,616
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io
Geri