1k ya satabilrsin gibi hocam 4k civarı harcadığını düşünürseksheriff: protokol sheriff
vandal: köken,exo,faz koruyucu
bıçak: vct2026 mührü
ve 1 adet full battlepass
Kral ama şöyle bakarsak çıkmaza giriyor benim hesabıma riot üzerinden harcama geçmişimde 38500tl harcamışım ama hesabımdaki skinlerin değeri çok daha fazla, örneğin bu 38500tl nin içinde 3-4 sene önce 400tl ye aldığım bıçaklarda var. Şuan minimum 1300tl o bıçaklar, bunları hesaba katarsam şuan hesabımın aynısını dizmek isteyen biri minimum 50-55k tl harcaması lazım. Satarken hangisini baz almak lazımValo piyasası 3’te 1 i ediyor genel olarak harcadığın parayı 3 e böl ve sat
hocam toplam harcadığın vp yi baz alcaksın facebook gruplarında görürsün dediğin gibi eskiden 400₺ lik skin şimdi oldu 1500₺ o yüzden vp üzerinden hesap yapacaksın toplam vpyi TL'ye çevirip 3 e bölüp ilana koyabilirsin ama tabii ki sitelerden vesayre daha uyguna geldiğinden dolayı 3 e bölüp ekstradan %10 indirim yaparsan gerçek ve hızlı alınan fiyat çıkar karşınaKral ama şöyle bakarsak çıkmaza giriyor benim hesabıma riot üzerinden harcama geçmişimde 38500tl harcamışım ama hesabımdaki skinlerin değeri çok daha fazla, örneğin bu 38500tl nin içinde 3-4 sene önce 400tl ye aldığım bıçaklarda var. Şuan minimum 1300tl o bıçaklar, bunları hesaba katarsam şuan hesabımın aynısını dizmek isteyen biri minimum 50-55k tl harcaması lazım. Satarken hangisini baz almak lazım
Satmayı düşünmüyorumda satsam 20k civarına gider minimum sanırımhocam toplam harcadığın vp yi baz alcaksın facebook gruplarında görürsün dediğin gibi eskiden 400₺ lik skin şimdi oldu 1500₺ o yüzden vp üzerinden hesap yapacaksın toplam vpyi TL'ye çevirip 3 e bölüp ilana koyabilirsin ama tabii ki sitelerden vesayre daha uyguna geldiğinden dolayı 3 e bölüp ekstradan %10 indirim yaparsan gerçek ve hızlı alınan fiyat çıkar karşına
hocam hesabın değerini düşüren çok faktör varSatmayı düşünmüyorumda satsam 20k civarına gider minimum sanırım
Mail ilk mail evet numara kayıtlı çünkü immo3 lobide premier turnuvalarına katılıyorum isim değişikliği hakkı var, dediğinizi anladım örneğin champions arcane vct gibi bundle lar ek değer katıyor, ayrıyeten ranklar da çok etkiliyor bomboş ama rankı sırf yüce-immo arası diye 1.5k ya falan satıyolar alan da oluyodur.hocam hesabın değerini düşüren çok faktör var
-Premier Numarası kayıtlımı
-İlk Mailmi
-Daha önce herhangi bir yaptırıma uğradımı
-İsim değişikliği hakkı varmı
vesayre vesayre bunlar hep fiyata etki ediyor
Adam boost yaptırmak yerine direkt yüksek rank hesap alıyorMail ilk mail evet numara kayıtlı çünkü immo3 lobide premier turnuvalarına katılıyorum isim değişikliği hakkı var, dediğinizi anladım örneğin champions arcane vct gibi bundle lar ek değer katıyor, ayrıyeten ranklar da çok etkiliyor bomboş ama rankı sırf yüce-immo arası diye 1.5k ya falan satıyolar alan da oluyodur.