🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

hangi modeli kullandığını hala anlamadım link atabilir misin
Zotac 5070 Ti Solid OC

Zotac 5070 Ti Solid OC
Fanlar genelde düşük yük altında ya da sıcaklıkta genelde çalışmıyor zaten. Ses olayına gelirsek cw olmayan kart sayısı çok az. Bir de azıcık uv ile bunun önüne geçilebilir diye düşünüyorum

Zotac 5070 TI Solid kullanyorum, sff olanı ve core olanını değil, kullandığım model en kalın olan model, o yüzden tahminen SFF modeller için 3-4 derece daha sıcak veya 300-400 RPM daha yüksek RPM lerde çalışacağını düşünebilirsiniz, yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum, Furmark vs hem testlerde hem de oyunlarda sürekli gözlemliyorum, 65 derece ve 1700 RPM'in yukarısını hiç görmedim çoğunlukla 62-63 derecelerde 1500-1600 RPM civarlarında dolaşıyor. Coil Whine yaşamadım ama karşılaştığım 2 sorun var, ilki ve biraz önemsiz diyebileceğim sorun 1500 RPM altında fanlar hiç çalışmadığı için 750 RPM de çalışsın ama sıcaklık 70 derece olsun gibi bir ayar yapılamıyor, ya 1500 RPM ya da 0 RPM, arası yok yani. İkinci ve beni korkutan sorunda 2180-2300 RPM aralığında bu konudaki ile aynı tonda ama daha yüksek sesli bir ses yapıyor, yakın tarihe kadar 2000 RPM'leri hiç görmediğim için farketmemiştim, max fan hızında ne kadar ses yapıyor diye deneyeyim derken farkettim, ilk kabloya falan mı takılıyor vs diye kontrol ettim ama öyle bir şey de yoktu, büyük ihtimalle kronik bir sorun olabilir çünkü bir kaç yerde daha gördüm, 1070 lerden beri ara ara varmış bu sorun. Şuan için 1700 RPM den yüksek bir hız görmediğim için sorun olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum. Bunların dışında bir problemim olmadı. Bu kart ile aynı fanları ve benzer kasayı kullanan Solid SFF veya Solid Core almayı düşünen varsa bu durumu da göz önünde bulundursun.
Yerine aero alınır mı hocam varmı bilginiz kronik bişeyi varmı aeroların

Fanlar genelde düşük yük altında ya da sıcaklıkta genelde çalışmıyor zaten. Ses olayına gelirsek cw olmayan kart sayısı çok az. Bir de azıcık uv ile bunun önüne geçilebilir diye düşünüyorum
Ona da gerek duymadım, otomatik ayarda 1700 RPM ve 65 dereceyi geçtiği hiç olmadı olmadı, bunu söylemiştim zaten, bu yüzden aldıktan 7 ay sonra firestorm programını bir kurcalayım dediğimde şansa farkettim böyle bir şey olduğunu, sonra da araştırdığımda bazı Zotac ekran kartlarında bunun olduğunu gördüm. Şuan için kafaya takılcak bir şey değil ısınmıyor ve yüksek devirde çalışmıyor zaten, ileride yaparsa termal macun ped vs denerim, olmadı sessiz bios moduna alırım, o da olmadı 2150-2300 devir aralığını hızlı atlayan bir fan curve ayarlarım hadi o da olmadı, undervolt yaparım. Çözüm alternatifleri olduğu için takmadım fazla, ama yaşadığım bir sorun vardı, böyle bir sorunla karşılaşma riski olduğunu da belirtmek istedim, az paralar değil bunlar sonuçta, 45k civarı para verdimi insan en ufak bir problem olmamasını ister, istemeli.

Aerolar hakkında bir bilgim yok gerçekten, ZOTAC için genel olarak konuşursam 1 ay kadar önce araştırdığımda bu problemi dediğim gibi GTX 1070'lerden beri ZOTAC'ın bazı modellerde bu soruna rastlandığını okumuştum. Kronik mi değil mi bilmiyorum, almadan önce de araştırmamıştım açıkçası böyle bir şeyi.

Son düzenleme:
Ona da gerek duymadım, tomatik ayarda 1700 RPM ve 65 dereceyi geçtiği hiç olmadı olmadı, bunu söylemiştim zaten, bu yüzden aldıktan 7 ay sonra firestorm programını bir kurcalayım dediğimde şansa farkettim böyle bir şey olduğunu, sonra da araştırdığımda bazı Zotac ekran kartlarında bunun olduğunu gördüm. Şuan için kafaya takılcak bir şey değil ısınmıyor ve yüksek devirde çalışmıyor zaten, ileride yaparsa termal macun ped vs denerim, olmadı sessiz bios moduna alırım, o da olmadı 2150-2300 devir aralığını hızlı atlayan bir fan curve ayarlarım hadi o da olmadı, undervolt yaparım. Çözüm alternatifleri olduğu için takmadım fazla, ama yaşadığım bir sorun vardı, böyle bir sorunla karşılaşma riski olduğunu da belirtmek istedim, az paralar değil bunlar sonuçta, 45k civarı para verdimi insan en ufak bir problem olmamasını ister, istemeli.

Aerolar hakkında bir bilgim yok gerçekten, ZOTAC için genel olarak konuşursam 1 ay kadar önce araştırdığımda bu problemi dediğim gibi GTX 1070'lerden beri ZOTAC'ın bazı modellerde bu soruna rastlandığını okumuştum. Kronik mi değil mi bilmiyorum, almadan önce de araştırmamıştım açıkçası böyle bir şeyi.
Teşekkür ederiz bilgilendirme için. Bu bütçelerde maalesef başka alternatif yok. Umarız ileride bir sorun teşkil etmez…

bu vatan indirimleri niye gece yapıyor ya sorunlu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri