Sıvı soğutucu ömrü ne kadardır?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,728
Merhaba sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer 3 pro 360 alsam senelerce problemsiz kullansam diye düşündüm. Yalnız böyle bir şey var mı yoksa sıvı soğutucuların belirli bir ömrü mü var? 2 sene sonra pompası bozuluyor gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
5 Sene kullanan da var 1 senede bozan da. Piyango iş. Iyisinden almak lazım sıvı sogutmada ucuza kaçılmaz.

Merhaba sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer 3 pro 360 alsam senelerce problemsiz kullansam diye düşündüm. Yalnız böyle bir şey var mı yoksa sıvı soğutucuların belirli bir ömrü mü var? 2 sene sonra pompası bozuluyor gibi.
Şans işi ama 3-5 sene kullanırsın bence

2 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı yok şuanlık.

Anladım hocam peki sızdırma falan olmaz değil mi bozulma derken

Bir de kule tipi soğutucu var mıdır bunun kadar sağlam performans sergileyen? Varsa hangisi daha sessiz çalışır?
Phantom spirit

çok iyi bir tercih bence de en iyi f/p soğutucu o marka model. Ayrıca vram soğutması da var :peepokalp: sadece garantiyi baz alarak bir şey diyebililriz o da Türkiye'de genelde 2 senedir. Arkadaşların dediği gibi geldiğinde bile bazen herhangi bir ürün bozuk gelebiliyor. benim arkadaşım 6 sene sorunsuz kullanıp 2. elde sattı böyle şeylerde olabilir o konuda kesin bir şey söylemek zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,179
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri