Yeni satın aldım tanesi 1.5k ya geldi iyi mi? 16gb youtube dan o gözüken kondanstörlerine filan baktım aynı gelsin bakıcam direkt cpuz denTak CPU-z kontrol et bakayım orj mu değil mi? Böyle belli olmaz.
Orj görünüyor. Yıllarca aynı modeli kullandım. Geçenlerde bir ahbabıma ramleri bozuldu diye vermiştim. Bir 6-7 yıl da o kullanırYeni satın aldım tanesi 1.5k ya geldi iyi mi? 16gb youtube dan o gözüken kondanstörlerine filan baktım aynı gelsin bakıcam direkt cpuz den
Çok yardımsevermişsiniz bu devirde ram hediye etmek büyük işOrj görünüyor. Yıllarca aynı modeli kullandım. Geçenlerde bir ahbabıma ramleri bozuldu diye vermiştim. Bir 6-7 yıl da o kullanır![]()
Am4 anakart ne önerirsiniz 5600 ile kullanacağım a serisi istemiyorum 1 yıl içinde 5800x3d fln geçmeyi düşünüyorum Msi b550m pro vdh nasıl 4+2 fazmış b550a pro da 5600tl 13 fazOrj görünüyor. Yıllarca aynı modeli kullandım. Geçenlerde bir ahbabıma ramleri bozuldu diye vermiştim. Bir 6-7 yıl da o kullanır![]()
Bizim kuşakta böyle şeylerin lafı olmaz. İkinci el b550 modellere baktın mı fiyatlar ne durumda? Sıfıra para verilmez.Çok yardımsevermişsiniz bu devirde ram hediye etmek büyük iş
Am4 anakart ne önerirsiniz 5600 ile kullanacağım a serisi istemiyorum 1 yıl içinde 5800x3d fln geçmeyi düşünüyorum Msi b550m pro vdh nasıl 4+2 fazmış b550a pro da 5600tl 13 faz
2. El ile sıfır yakın 4000 e b550m pro vdh aldım yalnız satıcı ramleri iptal etmiş o kötü oldu Patriot viper steel ramlar nasıldırBizim kuşakta böyle şeylerin lafı olmaz. İkinci el b550 modellere baktın mı fiyatlar ne durumda? Sıfıra para verilmez.
Çok fark etmez.2. El ile sıfır yakın 4000 e b550m pro vdh aldım yalnız satıcı ramleri iptal etmiş o kötü oldu Patriot viper steel ramlar nasıldır
Ramde kararsız kaldım ttforce red var ttforce asus tuf olan var apacer panther gold var bide patriot çipleri aynı ama galibaÇok fark etmez.
Fark etmezzzz. Hangisinin mhz yüksekse onu al.Ramde kararsız kaldım ttforce red var ttforce asus tuf olan var apacer panther gold var bide patriot çipleri aynı ama galiba
4000mhz buldumda onu 5600 kaldırmıyormuş 3000 3200 3600 bulabilirsem sağolunFark etmezzzz. Hangisinin mhz yüksekse onu al.
Fark etmez 3800'e çeker zamanlama kısarsın yada 3600 çeker daha iyi zamanlamalar ile daha iyi performans alırısn.4000mhz buldumda onu 5600 kaldırmıyormuş 3000 3200 3600 bulabilirsem sağolun
Direkt Expo yada docp açıp zamanlamayı 3600 e çeksem oluyormu? Yoksa başka değerleride varmış onları ellemem gerekiyormuFark etmez 3800'e çeker zamanlama kısarsın yada 3600 çeker daha iyi zamanlamalar ile daha iyi performans alırısn.