myavuz3041
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Linkteki oled monitörü almayı düşünüyorum arkadaşlar almaya değer mi veya başka ne alınabilir. Aldıktan sonra neye dikkat etmeliyim ( karanlık odada oynamaktayım ).
sistemin ne. monitöre 30k veriyosan min. 5080 li bi sistemin vardır min. 32gb ramli iyi bi işlemciliLinkteki oled monitörü almayı düşünüyorum arkadaşlar almaya değer mi veya başka ne alınabilir. Aldıktan sonra neye dikkat etmeliyim ( karanlık odada oynamaktayım ).
7800x3d 32 gb ram 5070 ti 16 gb var reissistemin ne. monitöre 30k veriyosan min. 5080 li bi sistemin vardır min. 32gb ramli iyi bi işlemcili
para senin karar de senin ama 5070ti lı bi ssiteme 30k lık bi monitör alınır mı emin olamadım. oled çok güzel benim ana sistemde seninkiyle aynı özelliklerde imza kısmında var ama ips monitör kullanıyorum. msi mag 401qr 40" 2k manyak bişe. oledi de iş okulda kullandığım asus vivobook s14 oled de deneyimliyorum ve gerçekten böyle bi keyif yok. yanma tehlikesi var ona asus bazı çözümler almış ama ne kadar iş yapar bilmiyorum sınıyo ekran. bide 5070ti la 2k da kolay kolay 280hz lere çıkamazsın çoğu oyunda. oled keyfi zorunlu değilse çok başka keyifler sunacak monitörler var. benim monitöre de bi bakabilirsin televizyon gibi 2k 155hz nvidia ayarlarıyla renkleri de çok güzel.7800x3d 32 gb ram 5070 ti 16 gb var reis
Kral çok üst düzey oyunlar oynayan biri değilim 300 hz ipste kullandim sattım şuan 144 kullanıyorum tat vermiyor gibi geliyor ipspara senin karar de senin ama 5070ti lı bi ssiteme 30k lık bi monitör alınır mı emin olamadım. oled çok güzel benim ana sistemde seninkiyle aynı özelliklerde imza kısmında var ama ips monitör kullanıyorum. msi mag 401qr 40" 2k manyak bişe. oledi de iş okulda kullandığım asus vivobook s14 oled de deneyimliyorum ve gerçekten böyle bi keyif yok. yanma tehlikesi var ona asus bazı çözümler almış ama ne kadar iş yapar bilmiyorum sınıyo ekran. bide 5070ti la 2k da kolay kolay 280hz lere çıkamazsın çoğu oyunda. oled keyfi zorunlu değilse çok başka keyifler sunacak monitörler var. benim monitöre de bi bakabilirsin televizyon gibi 2k 155hz nvidia ayarlarıyla renkleri de çok güzel.
yani panelden panele değişiyo. gamepower sonic t80 kullanıyodum hayatımda oled dışında daha memnun olduğum bi panel kullanmadım. 40" diye msi a geçtim aynı kalite değil yoksa. oled istiyosan daha uygun bi model bakabilirsin belki araştırıp riske atmamak adına oled bu risk sonuçtaKral çok üst düzey oyunlar oynayan biri değilim 300 hz ipste kullandim sattım şuan 144 kullanıyorum tat vermiyor gibi geliyor ips
OLED al sen dinleme bunu. Edge lit IPS övüyor yıl olmuş 2026. Büyük ekran istersen TV al ben öyle yapıyorum. 48'' Oled TV de mükemmel oluyor oyunlar. Daha dün resident evil requiem bitirdim efsaneydi. Bu bütçeye Oled TV alınmaz ama Mini Led TV falan bulunabilir.Kral çok üst düzey oyunlar oynayan biri değilim 300 hz ipste kullandim sattım şuan 144 kullanıyorum tat vermiyor gibi geliyor ips
Maks 30k ya kadar cikabiliyorum da işte kararsız kaldım acaba başka ne alabilirim diyeOLED al sen dinleme bunu. Edge lit IPS övüyor yıl olmuş 2026. Büyük ekran istersen TV al ben öyle yapıyorum. 48'' Oled TV de mükemmel oluyor oyunlar. Daha dün resident evil requiem bitirdim efsaneydi. Bu bütçeye Oled TV alınmaz ama Mini Led TV falan bulunabilir.
Eğer 27'' lazım dersen bahsettiğin monitörü alabilirsin.
Bu arada bendeki sistem 4070 ti super ve 7800x3d. Yani 5080 falan ihtiyacı yok. Kendim 4k da akıyorum illa her oyunda 280 fps almana gerek yok. 5090 bile 280 fps veremez. Mfg kullanırım dersen zaten 5070 ti de mfg ile o fps yi verir. Kendim Fg olmadan kullanıyorum. 4k da DLSS performans ile 90 fps bitirdim. Görüntü netliği de 2k 27'' monitörden çok daha iyiydi. Fg açmadım bile.
Eğer bütçen çıkarsa 30k 2k oled almak yerine 4k oled monitör al. Çıkamazsan 2k da olur.
3.nesil qd oled veya 4.nesil Woled alabilirsin.Maks 30k ya kadar cikabiliyorum da işte kararsız kaldım acaba başka ne alabilirim diye