unchertad 4 kayıp mirasGrafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.
evet inanılmaz iyi bi oyun bencede tekrar iki oyununuda bitirmek istiyorum galiba 2018 yükleyeceğim.God of war dan şimdi çıktım cok güzel oyun. Spiderman 1 2 öneririm
oyunun çoğunu biliyorum unutup kesinlikle oynayacağım.unchertad 4 kayıp miras
God of war dan şimdi çıktım cok güzel oyun. Spiderman 1 2 öneririm
bende ilk indirdiğimde grafikleri falan hoşuma gitsede yaratıklarla falan kapışıyorduk habire o yüzden 2 saat sonra silmiştimevet inanılmaz iyi bi oyun bencede tekrar iki oyununuda bitirmek istiyorum galiba 2018 yükleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunun çoğunu biliyorum unutup kesinlikle oynayacağım.
söylediğiniz oyunları deneyeceğim ama mşuan değil şuan bana hikayesi dümdüz akan aksiyon temalı bi oyun lazım. tlou veya gow gibi. ve bu iki oyunu tekrar oynayacağım galiba.Tarz olarak saydıklarından farklı ama :
Clair Obscur Expedition 33 muhteşem bir oyun ve hikayesi de süper ama sıra tabanlı bir combatı var.
Elden Ring de muhteşem ama souls like oyunlara alışık değilsen saç baş yoldurur zorluk ayarı yok, ve görevler için bi marker vs de yok kendin araştırıp buluyorsun görev arayüzü falan bile yok ama bence kesinlikle oynanması lazım bu ikisinin de.
Bir de tarz olarak çok farklı da olsa Baldur's Gate 3 var RPG/FRP, dungeons and dragons seven oynayanlar için bulunmaz bir nimet.
Tema ortam ve fantastiklik çok hoş beni hiç sıkmadı .bende ilk indirdiğimde grafikleri falan hoşuma gitsede yaratıklarla falan kapışıyorduk habire o yüzden 2 saat sonra silmiştim
Tlou ya benzer a plague tale var.Uncharted serisi de mükemmeldir tr dublajlıGrafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.