Kesinlikle oynanması gereken düz hikayeli oyun önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
79
Grafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.

metro ve tombraider serisine bakabilirsin

God of war dan şimdi çıktım cok güzel oyun. Spiderman 1 2 öneririm

Grafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.
unchertad 4 kayıp miras

Tarz olarak saydıklarından farklı ama :
Clair Obscur Expedition 33 muhteşem bir oyun ve hikayesi de süper ama sıra tabanlı bir combatı var.
Elden Ring de muhteşem ama souls like oyunlara alışık değilsen saç baş yoldurur zorluk ayarı yok, ve görevler için bi marker vs de yok kendin araştırıp buluyorsun görev arayüzü falan bile yok ama bence kesinlikle oynanması lazım bu ikisinin de.

Bir de tarz olarak çok farklı da olsa Baldur's Gate 3 var RPG/FRP, dungeons and dragons seven oynayanlar için bulunmaz bir nimet.

God of war dan şimdi çıktım cok güzel oyun. Spiderman 1 2 öneririm
evet inanılmaz iyi bi oyun bencede tekrar iki oyununuda bitirmek istiyorum galiba 2018 yükleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun çoğunu biliyorum unutup kesinlikle oynayacağım.
bende ilk indirdiğimde grafikleri falan hoşuma gitsede yaratıklarla falan kapışıyorduk habire o yüzden 2 saat sonra silmiştim

oynadığın bir oyunu tekrar oynamak çok mantıklı değil sanki çok fazla oyun var. expedition 33 ve baldurs gate de denemek lazım

Tarz olarak saydıklarından farklı ama :
Clair Obscur Expedition 33 muhteşem bir oyun ve hikayesi de süper ama sıra tabanlı bir combatı var.
Elden Ring de muhteşem ama souls like oyunlara alışık değilsen saç baş yoldurur zorluk ayarı yok, ve görevler için bi marker vs de yok kendin araştırıp buluyorsun görev arayüzü falan bile yok ama bence kesinlikle oynanması lazım bu ikisinin de.

Bir de tarz olarak çok farklı da olsa Baldur's Gate 3 var RPG/FRP, dungeons and dragons seven oynayanlar için bulunmaz bir nimet.
söylediğiniz oyunları deneyeceğim ama mşuan değil şuan bana hikayesi dümdüz akan aksiyon temalı bi oyun lazım. tlou veya gow gibi. ve bu iki oyunu tekrar oynayacağım galiba.

bende ilk indirdiğimde grafikleri falan hoşuma gitsede yaratıklarla falan kapışıyorduk habire o yüzden 2 saat sonra silmiştim
Tema ortam ve fantastiklik çok hoş beni hiç sıkmadı .

Tlou ya benzer a plague tale var.Uncharted serisi de mükemmeldir tr dublajlı

resident evil serisi
evil within 1-2
doom 2016-eternal
wolfenstain the new order
gta 4-5
rdr2
rdr1
far cry 3-4
max payne serisi
hitman serisi
mafia serisi
assassin creed serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
the last of us 1-2
mgs 5
wither 3
metro serisi
dying light 1-2-3
fallout serisi
crysis serisi
spiderman
god of war 2018/ragnarok
uncharted 4
days gone
mount and blade bannerlord
cyberpunk 2077
watch dogs 1-2
dead stranding
dark souls 1-2-3-elden ring-sekiro
control
jedi fallen order
alan wake
horizon zero dawn
horizon forbiden west
a way out 2 kişilik
a plague tale
batman arkham serisi
detroit becoma human
tomb raider serisi

şu tarz bi listem vardı uzun zaman önce kaydetmiştim, belki hoşuna gider bulursun içinden birşeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri