İsrail'in Türkiye'ye Saldırısı Bu Olaydan Sonra Olacak

Muhyiddin İbnü'l-Arabi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
Emekli Bomba İmha uzmanı savunma sanayii danışmanı açıklıyor

az önce evimin yakınlarına balistik füze şarapneli düştü bu nasıl bir iştir. Hatay/Dörtyol

Qaqa pis çıxmasın küleyemede.
💖⬇️
🚮
O Qaqanı paketledim forumdan bundan sonra çetin külekleyer :D 🤣
İlk baxışdan müşahidələrimə görə, bu adam özünü çox bəyənir və açıq şəkildə İslama qarşı bir mövqe sərgiləyir. Bu adamın sözlərinə həddindən artıq güvənməməyi tövsiyə edirəm. Türkün dini İslamdır. Mən onu Azərbaycan cəmiyyətinə çox uzaq bir xarakter kimi təsvir etdim. Azeri ola bilər, amma azərbaycanlılar belə deyillər.

💖⬇️
🚮

İlk baxışdan müşahidələrimə görə, bu adam özünü çox bəyənir və açıq şəkildə İslama qarşı bir mövqe sərgiləyir. Bu adamın sözlərinə həddindən artıq güvənməməyi tövsiyə edirəm. Türkün dini İslamdır. Mən onu Azərbaycan cəmiyyətinə çox uzaq bir xarakter kimi təsvir etdim. Azeri ola bilər, amma azərbaycanlılar belə deyillər.
Əsl Azərbaycanlı elə mənəm və iranın qardaşlığına Güvənməyənlərdi.

Dövlətinin yanında olmayan ya ermənidi yadaki fars cındırı tirapkası.

Get sen mollaların ayağının altını öp doymamısan.

Dikkat --- ( Arabi foruma geri döndü. Yapay zeka ile Azerbaycan dilinde yorum yazmaya çalışıyor :D )

Son düzenleme:
O müsəlman islam qardaşı dediyün ermənistana silah ötürürdü eee bizi qırmaq üçün ay insan.
Bu binamuslar üzündən o qeder şəhid verdik ki utanmirsan hələdə yazirsan.

İranda başkonsolluğumuza kalaşnikovla adam soktular önüne geçene mermi yağdırıyordu. Utan ulan utanmaniz yok sizin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binamus

Sınır hattından tonlarla uyuşturucu sokup gençlerimizi zehirliyordular. Aileleri mahvettiler şu islam dediğiniz iran varoşları.

Allahını seven ülkenin uyuşturucuyla ne işi olur? Ya bi gidin İran trolleri

O müsəlman islam qardaşı dediyün ermənistana silah ötürürdü eee bizi qırmaq üçün ay insan.
Bu binamuslar üzündən o qeder şəhid verdik ki utanmirsan hələdə yazirsan.

İranda başkonsolluğumuza kalaşnikovla adam soktular önüne geçene mermi yağdırıyordu. Utan ulan utanmaniz yok sizin.

Binamus

Sınır hattından tonlarla uyuşturucu sokup gençlerimizi zehirliyordular. Aileleri mahvettiler şu islam dediğiniz iran varoşları.

Allahını seven ülkenin uyuşturucuyla ne işi olur? Ya bi gidin İran trolleri
Mən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.

Siyasetten bahsetmedim ve mollalarla en ufak bir ilgim yok. Ama konuşma tarzınıza bakılırsa, genel olarak tek bir dine karşı olduğunuzu görüyorum; mollaların yaptıkları İran halkını zaten ilgilendirmiyor. Eğer İsrail sizin kardeşinizse, bunu söylememe gerek yok. Bu meseleyi siyasallaştıran sizsiniz ve ben 2 milyarlık bir nüfusa sesleniyorum - aramızdaki fark bu. Kısacası, istediğiniz kadar konuşabilirsiniz; Azerbaycanlılar Allah yolundadır
😡

Mən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.😡
Allah yolundadır deyənə də iranın tərəfini tutanlar az deyil özün bilirsen yeqin

Azerbaycan tolerant dövlətdir. Dini ayrıseçkilik yoxdur. Kim nəyə inanırsa özü biler.
Bunu bilmirsen ola biler. Sadəcə müsəlman ölkəsi kimi anlamısan ölkəmizi.

Mən islam pərəstişkarı deyiləm. Olabilər sözlərim ağır gəlir.
Kimin nə düşündüyüdə vecime deyil ama dövlət olaraq dövlətimin yanındayam.

Mən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.

Siyasetten bahsetmedim ve mollalarla en ufak bir ilgim yok. Ama konuşma tarzınıza bakılırsa, genel olarak tek bir dine karşı olduğunuzu görüyorum; mollaların yaptıkları İran halkını zaten ilgilendirmiyor. Eğer İsrail sizin kardeşinizse, bunu söylememe gerek yok. Bu meseleyi siyasallaştıran sizsiniz ve ben 2 milyarlık bir nüfusa sesleniyorum - aramızdaki fark bu. Kısacası, istediğiniz kadar konuşabilirsiniz; Azerbaycanlılar Allah yolundadır
😡
Yapay zeka ile yorum yazmaya çalışıyorsun anlıyorum.

Arabi yerinde boş duramıyorsun değilmi? Ya bi sal forumu artık :D

Boş beleş insanın tekisin. hadi uza

Son düzenleme:
Geri