- Reaksiyon skoru
- 502
Emekli Bomba İmha uzmanı savunma sanayii danışmanı açıklıyor
bak bu konuda haklısınfetöcühanem dinleyecek kadar acınası değilim
O Qaqanı paketledim forumdan bundan sonra çetin külekleyerQaqa pis çıxmasın küleyemede.
Qaqa pis çıxmasın küleyemede.
İlk baxışdan müşahidələrimə görə, bu adam özünü çox bəyənir və açıq şəkildə İslama qarşı bir mövqe sərgiləyir. Bu adamın sözlərinə həddindən artıq güvənməməyi tövsiyə edirəm. Türkün dini İslamdır. Mən onu Azərbaycan cəmiyyətinə çox uzaq bir xarakter kimi təsvir etdim. Azeri ola bilər, amma azərbaycanlılar belə deyillər.O Qaqanı paketledim forumdan bundan sonra çetin külekleyer![]()
![]()
Əsl Azərbaycanlı elə mənəm və iranın qardaşlığına Güvənməyənlərdi.
İlk baxışdan müşahidələrimə görə, bu adam özünü çox bəyənir və açıq şəkildə İslama qarşı bir mövqe sərgiləyir. Bu adamın sözlərinə həddindən artıq güvənməməyi tövsiyə edirəm. Türkün dini İslamdır. Mən onu Azərbaycan cəmiyyətinə çox uzaq bir xarakter kimi təsvir etdim. Azeri ola bilər, amma azərbaycanlılar belə deyillər.
Mən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.O müsəlman islam qardaşı dediyün ermənistana silah ötürürdü eee bizi qırmaq üçün ay insan.
Bu binamuslar üzündən o qeder şəhid verdik ki utanmirsan hələdə yazirsan.
İranda başkonsolluğumuza kalaşnikovla adam soktular önüne geçene mermi yağdırıyordu. Utan ulan utanmaniz yok sizin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Binamus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sınır hattından tonlarla uyuşturucu sokup gençlerimizi zehirliyordular. Aileleri mahvettiler şu islam dediğiniz iran varoşları.
Allahını seven ülkenin uyuşturucuyla ne işi olur? Ya bi gidin İran trolleri
Allah yolundadır deyənə də iranın tərəfini tutanlar az deyil özün bilirsen yeqinMən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.![]()
Yapay zeka ile yorum yazmaya çalışıyorsun anlıyorum.Mən siyasətdən danışmadım və mollalar heç zərrə qədər də vecimə deyil. Amma danışıq tərzinə baxanda, ümumilikdə bir inanca qarşı belə olduğun qənaətinə gəlirəm; onsuz da mollaların etdikləri İran xalqını da bağlamaz. Əgər İsrail sənin qardaşındırsa, bunu deməyimə ehtiyac yoxdur. Bu mövzunu siyasətə çəkən sənsən, mən isə 2 milyardlıq insan əhalisinə xitabən danışıram — aramızdakı fərq budur. Qısası, sən istədiyin qədər danışa bilərsən; azərbaycanlılar Allah yolundadır.
Siyasetten bahsetmedim ve mollalarla en ufak bir ilgim yok. Ama konuşma tarzınıza bakılırsa, genel olarak tek bir dine karşı olduğunuzu görüyorum; mollaların yaptıkları İran halkını zaten ilgilendirmiyor. Eğer İsrail sizin kardeşinizse, bunu söylememe gerek yok. Bu meseleyi siyasallaştıran sizsiniz ve ben 2 milyarlık bir nüfusa sesleniyorum - aramızdaki fark bu. Kısacası, istediğiniz kadar konuşabilirsiniz; Azerbaycanlılar Allah yolundadır
![]()