sizce bu ikisi arasında hangisini almalıyım hikayeli oyunlar ve dizi film için alacağım rekabetçi oyunlara ayda yılda 1 belki
bende onu düşünüyordum ama sorayım dedim bir önce ki sürümün eksikliklerini tamamlayıp 2. sürümü çıkardıkları bi model olmuş sanırım odayı full karanlık yapabilirim sanırım 700tl farklı olan benim için daha uygunBunu alırdım, trueblack glossy eklemişler.
XG27AQWMGbende onu düşünüyordum ama sorayım dedim bir önce ki sürümün eksikliklerini tamamlayıp 2. sürümü çıkardıkları bi model olmuş sanırım odayı full karanlık yapabilirim sanırım 700tl farklı olan benim için daha uygun
neden ?XG27AQWMG
eksilerden kastımız ışıklı ortamda yapacağı yansımayı mı diyorsunuz hocam ek olarak gen 3 veya 4 arasında ki farkı bılmıyorumXG27AQWMG
bunu al diğerlerini alma bu tandem woled(gen 4 olması lazım)
ama woledin çıkarabileceği eksileri biliyorsundur ona göre al
senin attığın gen 3 woled sanırım
bildiğim kadarıyla gen 4 qd oled yok bu bütçeler için
@Tayfunns
attıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossyneden ?
gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyorneden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eksilerden kastımız ışıklı ortamda yapacağı yansımayı mı diyorsunuz hocam ek olarak gen 3 veya 4 arasında ki farkı bılmıyorum
en son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum ama bir anda vazgeçmem de an meselesi resmenattıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossy
tek eksisi woled olması piyango olayı çıkabiliyor
tayfun hocamın rehberine bak woled neden öyle oluyormuş diye yazıyor
gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyor
bu da woledRehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
bir de bildiğim kadarıyla woledlerde gray banding çıkabiliyor şansa bağlı olan o
gray banding çok çıkarsa iadeye izin veriyorlar mı satıcılar onu falan bilmiyom
aqdmes modeli de mat kaplamaymış o yüzden direkt elerdim karanlık odada kullanacaksam
mat oled olsa bile ipsten va dan çok daha iyi ama dikkatli kullanman gerekiyor işteen son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum ama bir anda vazgeçmem de an meselesi resmen
gemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldimgen 3 qd oled istersen bunu öneririm yarım glossy mi hafif mat mı neydi attığın qd oled asustan daha iyidir
tandem woled olur dersen de attığım var
mat oled olsa bile ipsten va dan çok daha iyi ama dikkatli kullanman gerekiyor işte
almışken bu bütçede glossy önerir herkes çünkü matta ekran koruyucu olarak mat kullandığını düşün kaliteyi bozuyor.
mat kaplamanın glossy kaplamanın da tek türü yok bazısı aşırı agresif kullanıyor bazısı glossy gibi oluyor değişiyor modelden modele
gen 3 qd oled istersen bunu öneririm yarım glossy mi hafif mat mı neydi attığın qd oled asustan daha iyidir
tandem woled olur dersen de attığım var
mat oled olsa bile ipsten va dan çok daha iyi ama dikkatli kullanman gerekiyor işte
almışken bu bütçede glossy önerir herkes çünkü matta ekran koruyucu olarak mat kullandığını düşün kaliteyi bozuyor.
mat kaplamanın glossy kaplamanın da tek türü yok bazısı aşırı agresif kullanıyor bazısı glossy gibi oluyor değişiyor modelden modele
20kdan esnemiyorsa samsung g5ten başka seçenek yok zatengemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldim
hepsini okumak zorunda değilsiniz hocam özet geçmek gerekirse diğer 2 modelle karşılaştırınca dedikleri doğru mu