-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,965
konuyu açan hesap niye ban yediO Qaqanı paketledim forumdan bundan sonra çetin külekleyer![]()
![]()
konuyu açan hesap niye ban yediO Qaqanı paketledim forumdan bundan sonra çetin külekleyer![]()
![]()
Ana bacı küfürlü savaş çıkmıştı konusunda 4 sayfalık küfür. Allaha Namaza bile küfür ediyorlardı.konuyu açan hesap niye ban yedi
Anladım sağol. Sürekli konularını aynı anda yükseltiyordu, altında kıyamet kopuyordu bir kaç defa görmüştümAna bacı küfürlü savaş çıkmıştı konusunda 4 sayfalık küfür. Allaha Namaza bile küfür ediyorlardı.
Kilitlenmişti.
Kendine müslüman diyen şerefsi* konuyu durmadan yukarı kaldırıp herkese göstermeye çalışıyordu. Şikayet etmiştim.
Şimdi de imparatorHiroHito ismiyle multi üyelik açmış.Anladım sağol. Sürekli konularını aynı anda yükseltiyordu, altında kıyamet kopuyordu bir kaç defa görmüştüm![]()
Rapor ettim bakalım banlanacak miŞimdi de imparatorHiroHito ismiyle multi üyelik açmış.
Kendi aklıyca bana yapay zeka yardımıyla Azerbaycan dilinde cevaplar veriyor.
Karakteri olmayan birisi resmen.
Anladım sağol. Sürekli konularını aynı anda yükseltiyordu, altında kıyamet kopuyordu bir kaç defa görmüştüm![]()
Ne dediğini dahi bilmiyorum . Senin ve bahsettigin kişinin geçmişine bakip yorum yapacağımŞimdi de imparatorHiroHito ismiyle multi üyelik açmış.
Kendi aklıyca bana yapay zeka yardımıyla Azerbaycan dilinde cevaplar veriyor.
Karakteri olmayan birisi resmen.
Sende ilacını kullan lütfenRapor ettim bakalım banlanacak mi
Bu defa senden olsunRapor ettim bakalım banlanacak mi
Beni karıştırma ben sadece sebebini merak ettimNe dediğini dahi bilmiyorum . Senin ve bahsettigin kişinin geçmişine bakip yorum yapacağım
Bu süre zarfında EN YAKIN SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURMANIZI öneriyorum paranoyakligin mutlaka tedavisi olmalı
Hali hazırda bir tedavi görüyorsanız hekiminizin tavsiyelerinin dışına çıkmayın.
Saygılarımla yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende ilacını kullan lütfen
Yok dostum sana demedim arada yanlislikla etiket oldu özür diliyorumBeni karıştırma ben sadece sebebini merak ettim![]()