İsrail'in Türkiye'ye Saldırısı Bu Olaydan Sonra Olacak

konuyu açan hesap niye ban yedi
Ana bacı küfürlü savaş çıkmıştı konusunda 4 sayfalık küfür. Allaha Namaza bile küfür ediyorlardı.
Kilitlenmişti.

Kendine müslüman diyen şerefsi* konuyu durmadan yukarı kaldırıp herkese göstermeye çalışıyordu. Şikayet etmiştim.

Ana bacı küfürlü savaş çıkmıştı konusunda 4 sayfalık küfür. Allaha Namaza bile küfür ediyorlardı.
Kilitlenmişti.

Kendine müslüman diyen şerefsi* konuyu durmadan yukarı kaldırıp herkese göstermeye çalışıyordu. Şikayet etmiştim.
Anladım sağol. Sürekli konularını aynı anda yükseltiyordu, altında kıyamet kopuyordu bir kaç defa görmüştüm :kekw:

Anladım sağol. Sürekli konularını aynı anda yükseltiyordu, altında kıyamet kopuyordu bir kaç defa görmüştüm :kekw:
Şimdi de imparatorHiroHito ismiyle multi üyelik açmış.

Kendi aklıyca bana yapay zeka yardımıyla Azerbaycan dilinde cevaplar veriyor.
Karakteri olmayan birisi resmen.

Rapor ettim bakalım banlanacak mi

Ne dediğini dahi bilmiyorum . Senin ve bahsettigin kişinin geçmişine bakip yorum yapacağım
Bu süre zarfında EN YAKIN SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURMANIZI öneriyorum paranoyakligin mutlaka tedavisi olmalı
Hali hazırda bir tedavi görüyorsanız hekiminizin tavsiyelerinin dışına çıkmayın.
Saygılarımla yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rapor ettim bakalım banlanacak mi
Sende ilacını kullan lütfen

Ne dediğini dahi bilmiyorum . Senin ve bahsettigin kişinin geçmişine bakip yorum yapacağım
Bu süre zarfında EN YAKIN SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURMANIZI öneriyorum paranoyakligin mutlaka tedavisi olmalı
Hali hazırda bir tedavi görüyorsanız hekiminizin tavsiyelerinin dışına çıkmayın.
Saygılarımla yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende ilacını kullan lütfen
Beni karıştırma ben sadece sebebini merak ettim :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,180
Üyeler
189,985
Son üye
slander