Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
zio warrior aragorn kullanıyorum . rahatlığı tatmin ediyor fakat plastik seslerini ve malzeme kalitesizliğini alıyorsunuz ama f/p bence rahat oldugu içinbu koltuğu kullanan var mıdır fiyatı iyi gibi ledler çok sırıtıyor ama fiyatı cazip geldi![]()
Zio Warrior Odin Ledli Kumaş Oyuncu Koltuğu - incehesap.com
Zio Warrior Odin Ledli Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Berbat bir şeye benziyor hocam idare et elindekiyle derimbu koltuğu kullanan var mıdır fiyatı iyi gibi ledler çok sırıtıyor ama fiyatı cazip geldi![]()
Zio Warrior Odin Ledli Kumaş Oyuncu Koltuğu - incehesap.com
Zio Warrior Odin Ledli Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
fab v6 kullanıyordum ilk yıl iyiydi ikinci yıl bel ağrıtmaya başlayınca sattım bu daha alt bir ürün gibizio warrior aragorn kullanıyorum . rahatlığı tatmin ediyor fakat plastik seslerini ve malzeme kalitesizliğini alıyorsunuz ama f/p bence rahat oldugu için
mutfakta ki koltuk var şuanBerbat bir şeye benziyor hocam idare et elindekiyle derim
o kadar kötü değil hocam malzeme kalitesi zayıf ama rahatlık olarak gayet okeyBerbat bir şeye benziyor hocam idare et elindekiyle derim
mutfakta ki koltuk var şuaniyi bir şey arıyorum bu arada fab v6 belimi ağrıtınca bıraktım
Doğrudur görüntü berbat duruyordu. Fab v6 daha rahat, daha kaliteli gibi duruyor mesela. Bu koltuk işini de denemeden bilemiyorsun ve kişiden kişiye değişiyor olması dert doğrusu.o kadar kötü değil hocam malzeme kalitesi zayıf ama rahatlık olarak gayet okey
fab v6 malzeme kalitesi olarak çok iyi koltuktu o konuda hiçbir sorun yaşamadım ama son zamanlarda belimi ağrıtmaya başlayınca değiştirme kararı aldımDoğrudur görüntü berbat duruyordu. Fab v6 daha rahat, daha kaliteli gibi duruyor mesela. Bu koltuk işini de denemeden bilemiyorsun ve kişiden kişiye değişiyor olması dert doğrusu.
evet kişidiyen kişiye değişmesi tat kaçırıyor v4 de kullandım onda belimde bi rahatsızlık hissettimDoğrudur görüntü berbat duruyordu. Fab v6 daha rahat, daha kaliteli gibi duruyor mesela. Bu koltuk işini de denemeden bilemiyorsun ve kişiden kişiye değişiyor olması dert doğrusu.