-oflu-
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C - Fiyatı, Yorumları
25W AC Şarj Cihazı TYPE-C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Hocam en ucuz telefon 10000 civarı telefonlarınıza şarj aleti alırken düzgün bir marka veya orjinal alın daha sonra telefon bozulabiiliyor bu riske değmezAlıntıyı görüntüle
![]()
Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C - Fiyatı, Yorumları
25W AC Şarj Cihazı TYPE-C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
şarj koruma devresi var bir şey olacağını sanmıyorumHocam en ucuz telefon 10000 civarı telefonlarınıza şarj aleti alırken düzgün bir marka veya orjinal alın daha sonra telefon bozulabiiliyor bu riske değmez
Yani bilemedim yine de bu riske değmez spigen anker gibi markalara yönelinşarj koruma devresi var bir şey olacağını sanmıyorum
yoklukta gider netYani bilemedim yine de bu riske değmez spigen anker gibi markalara yönelin
Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi.Hocam en ucuz telefon 10000 civarı telefonlarınıza şarj aleti alırken düzgün bir marka veya orjinal alın daha sonra telefon bozulabiiliyor bu riske değmez
Geçen 100 liraya düştüğünde paylaşmıştım. Yemediğim linç kalmamıştı bununla telefon mu sarj edilir gibi şeyler yazmıştı aga telefon dışında bir sürü sarj ettiğimiz şeyler var. Onlar için kullanılabilir güzel fiyat bu arada 10 watt no name sarj cihazı bile alamasın bu paraya paylaşım için teşekkürler.Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi.
Bunu almamın asıl nedeni bazen farklı alanlarda lazım oluyor, kamera veya farklı işlerde lazım oluyor.
Hiç olmadı geçen 200tl ye aldığımız aynı marka powerbanklar var onları şarj ederiz.
Ama fiyata bakarak aldanma fiyatı bu değil normalde.