Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 49tl ( Plus ile kargo bedava)

-oflu-

80+
Reaksiyon skoru
115
1772880670240.webp

Hocam en ucuz telefon 10000 civarı telefonlarınıza şarj aleti alırken düzgün bir marka veya orjinal alın daha sonra telefon bozulabiiliyor bu riske değmez
Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi.
Bunu almamın asıl nedeni bazen farklı alanlarda lazım oluyor, kamera veya farklı işlerde lazım oluyor.
Hiç olmadı geçen 200tl ye aldığımız aynı marka powerbanklar var onları şarj ederiz.

Ama fiyata bakarak aldanma fiyatı bu değil normalde.

Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi.
Bunu almamın asıl nedeni bazen farklı alanlarda lazım oluyor, kamera veya farklı işlerde lazım oluyor.
Hiç olmadı geçen 200tl ye aldığımız aynı marka powerbanklar var onları şarj ederiz.

Ama fiyata bakarak aldanma fiyatı bu değil normalde.

Geçen 100 liraya düştüğünde paylaşmıştım. Yemediğim linç kalmamıştı bununla telefon mu sarj edilir gibi şeyler yazmıştı aga telefon dışında bir sürü sarj ettiğimiz şeyler var. Onlar için kullanılabilir güzel fiyat bu arada 10 watt no name sarj cihazı bile alamasın bu paraya paylaşım için teşekkürler.

Dexim powerbank aldım 200e şaka değil 2.gün bozuldu

Dexim 25W şarj aletinin tasarımı, Samsung 25W EP-TA800N şarj aletinin kopyası. Bu tarz Samsung, Xiaomi ve Apple şarj aleti tasarımını taklit eden ürünlerden birkaç tanesini söküp baktım. Devreleri tehlikeli derecede kötü oluyor. Hatta devresine baktığım markaları söyleyeyim: Syrox, Sunix, Kensa, Dramex, Linktech, Rez marka şarj aletiniz varsa da kullanmayın.

1000021177-webp.911706

Şarj aletinizi sökmeden devresinin kalitesini test etmek istiyorsanız paylaştığım konuya göz atın.

Son düzenleme:
Geri