Cmd neden bu kadar fazla cpu ya yuk bindiriyor

Kankacim sence bu tüm virüsleri siler mi yoksa format mi atsam
Cihazı karantina altına almamız gerekebilir hatta yakındaki elektronik cihazlarıda bir gözden geçir onlara bile bulaşmış olabilir

Cihazı karantina altına almamız gerekebilir hatta yakındaki elektronik cihazlarıda bir gözden geçir onlara bile bulaşmış olabilir
Adamın odasına yayılıyor virüs sen ne anlatıyon asgspgaopsgapokgas

Adamın odasına yayılıyor virüs sen ne anlatıyon asgspgaopsgapokgas
Kankacim bi ara crhomeu açtığımda garip bir dosya inmişti sonu vbs ile mi ne bitiyordu galiba ordan girdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoc bırsey yapma. Direk indi anlamadim

Kankacim bi ara crhomeu açtığımda garip bir dosya inmişti sonu vbs ile mi ne bitiyordu galiba ordan girdi

Hoc bırsey yapma. Direk indi anlamadim
Sistemindeki virüs otomatik indirmiş olabilir önce temizliğini yap sonra sisteme malwarebytes antimalware kur yeterli olur sana

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sistemindeki virüs otomatik indirmiş olabilir önce temizliğini yap sonra sisteme malwarebytes antimalware kur yeterli olur sana
Vay oe ler once normal virüs giriyor sonra trojani indiriyor vay vay vay

Free hile yazılımları, crack programlar, oyunlar kısacası beleş birşeyler vaadeden bütün yazılımlardan bu tarz şeyler yaşatabilir. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var.

Vay oe ler once normal virüs giriyor sonra trojani indiriyor vay vay vay
Neler var neler bi bilsen bilmediğinden oluyor zaten :D

Free hile yazılımları, crack programlar, oyunlar kısacası beleş birşeyler vaadeden bütün yazılımlardan bu tarz şeyler yaşatabilir. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var.
"crack programlar, oyunlar" kısmına katılmıyorum nereden ne indirdiğini bilen ve kuran birisi böyle şeyler yaşamaz dümdüz gidip x full crack indir yazıp reklama tıklayanların sorunu o :D

Neler var neler bi bilsen bilmediğinden oluyor zaten :D

"crack programlar, oyunlar" kısmına katılmıyorum nereden ne indirdiğini bilen ve kuran birisi böyle şeyler yaşamaz dümdüz gidip x full crack indir yazıp reklama tıklayanların sorunu o :D
Zaten hepsi dememişim "yaşatabilir" demişim.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
O bir tık zor ya yaklaşık 1 tb yedek dosyalarım var
O zaman format atmanın bir anlamı yok virüs efi kısmına yada kurtarma bölümüne kendini yazdıysa formatlamadan sonra tekrar geri gelir kurtulamazsın temiz format atmanın tek yolu tüm diskleri silip tekrar oluşturmaktır

1772902612993.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri