Yardım Msfs 2020'de Sistem İyi Olmasına Rağmen Düşük FPS

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bende msfs2020 var ve en düşük ayarlarda karada 30 fps'lerde alırken havada 45-50 fps alıyorum. Sistemim RTX3080 10GB+Ryzen 5 7500f+32GB Ram kullandığım halde sorun böyle. Lütfen biri yardım etsin

SISTEMIN YETERSIZ, ORTADA HERHANGI BIR SORUN YOK.
boş yapıyosun uza ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bende msfs2020 var ve en düşük ayarlarda karada 30 fps'lerde alırken havada 45-50 fps alıyorum. Sistemim RTX3080 10GB+Ryzen 5 7500f+32GB Ram kullandığım halde sorun böyle. Lütfen biri yardım etsin
vfr map kullanıyorsan çok büyültüp kullanma ya da ayrı olarak açma. en düşük ayarda o fpsleri almasının mümkünatı yok. driver sil yükle ısılara bak bir problem var gibi duruyor. başka oyunlarda fpsler nasıl?

poci poci sentar çok iyiii. derbi üzmüş gibi duruyor seni, sinirini benden atma kralingo
ne diyon :D derbi umrumda değil maçı izlemedim bile boş yapıyorsun bide kalın fontla büyük harfle yazmışsın korkutuyor musun :D yoksa adamın sistemini mi kıskandın doğruyu söyle.

ne diyon :D derbi umrumda değil maçı izlemedim bile boş yapıyorsun bide kalın fontla büyük harfle yazmışsın korkutuyor musun :D yoksa adamın sistemini mi kıskandın doğruyu söyle.
anlamamış ben de büyük harflerle yazdim?

kusura bakma Beşiktaş Galatasarayı yenememiş tüh
1000037688.webp

Uygunsuz davranış
bir de msi afterburner ile kullanımları falan atar mısın oyundayken
3080 aman aman bi kart değil artık bi de bakım vakti gelmişse normal düşmesi bence

bir de msi afterburner ile kullanımları falan atar mısın oyundayken
3080 aman aman bi kart değil artık bi de bakım vakti gelmişse normal düşmesi bence
boş yapıyosun uza ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vfr map kullanıyorsan çok büyültüp kullanma ya da ayrı olarak açma. en düşük ayarda o fpsleri almasının mümkünatı yok. driver sil yükle ısılara bak bir problem var gibi duruyor. başka oyunlarda fpsler nasıl?
vfr, mapsiz veya driver sil yükle yaptım bişi değişen olmadı oyunda 65 dereceyi geçmiyor ekran kartı ve bu oyunun içindeki display fps den bakınca by mainthread kırmızı oluyor sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,271
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri