3800Tl sistem önerisi

2. Ele babamla pek sıcak bakmıyoruz fazla anlamıyorum zaten
İkinci ele pek gerek yok bu sistem fiyatına göre gayet güzel.Monitör için de max verebileceğiniz bütçeyi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Benim attığım monitör daha iyi gibi IPS hem.
IPS değilde o monitörü tercih ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci ele pek gerek yok bu sistem fiyatına göre gayet güzel.Monitör için de max verebileceğiniz bütçeyi söylerseniz yardımcı olabiliriz.
830 ama acetin abi modelini istemiyorum ondan çok ölü pixel şikayetleri var ve hep alt taraf sızıyor ışığı

bi ara harbiden rtx 3080TI zan ettim.
lakin TL diyor arkadas
😂😂 Kopyala yapıştır zararları

Birde şimdilik 24 den başlamaya gerek yok diyorum
https://www.teknobiyotik.com/kampan...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Bu sistemi al. Özelleştirme şuan yapmana gerek yok. İleri zamanda 8gb ram eklersin, ucuza da 1 tb HDD alırsın biter. Monitör iyi olsun diye sistemden kısmayın. Monitörü de indirimden alın çok daha iyi olur sizin için. Beklemem diyorsanız https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls24r350fhmxuf-5ms-24-75hz-hdmı-freesync-çerçevesiz-ıps-oyuncu-monitör-1209343.html bunu öneririm hem IPS hem çerçevesiz hem de Samsung.
de

😂😂 Kopyala yapıştır zararları

Birde şimdilik 24 den başlamaya gerek yok diyorum

de
21.5 Küçük kalır diye dedim. Özellik olarak daha iyisini almak varken kötüsünü almanız sizin tercihiniz tabii ki.

21.5 Küçük kalır diye dedim. Özellik olarak daha iyisini almak varken kötüsünü almanız sizin tercihiniz tabii ki.
Şimdi 900 lira ona veremem benim işimi Acer görür teşekkürler

O da güzel monitör alınır.
Birde ben kasayı Diamond olan kasayı yaptım rgb olan diğeri hoşuma gitmedi dark Diamond güzel değil mi?

O da güzel monitör alınır.
Yalnız ekran kartı NVİDİA monitör amd freesynec o nasıl olacak yoksa başka monitörlere de bakalım

Birde ben kasayı Diamond olan kasayı yaptım RGB olan diğeri hoşuma gitmedi dark Diamond güzel değil mi?
Dark diamond modelinin önü mesh değil pek önermem.Dark diamond pro mesh de özelleştirmelerde yok.Bence stok kasa kalsın daha iyi hava sirkülasyonu var.Tabii son karar sizin.

Dark diamond modelinin önü mesh değil pek önermem.Dark diamond pro mesh de özelleştirmelerde yok.Bence stok kasa kalsın daha iyi hava sirkülasyonu var.Tabii son karar sizin.
Anladım sorun yok bi kaç bütçeyi yormayan kasa da bakim monitör hakkında ne olacak

Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa

Kral. BU kasa nasıl

Son düzenleme:
Beğendiyseniz alınabilir.İleride fan takviyesi yaparsınız.Ama yeterli olur diye düşünüyorum.
Kendi psu su da var ayriyeten eklemeye gerek yok değil mi ama eklediğimiz +80

Beğendiyseniz alınabilir.İleride fan takviyesi yaparsınız.Ama yeterli olur diye düşünüyorum.
Stok olan kalsın ya bide kasa yerde 4 tarafa kapalı olcak 2 fan yetmez bence stok olan daha iyi. Yalnız monitör konusunda hala bi tıkanıklık var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri