Çözüldü✓ Tab a9+ dan neye geçebilirim?

hocam 2. elde youtube ağırlıklı kullanacağım, pdf açıp bazen ekranı 2 ye bölebileceğim ve şarjı iyi giden ya da hızlı şarj olsa da olur. Ne önerebilirsiniz? çok pahalı bişey almak da istemiyorum bir yandan, çünkü 1 seneye 2. el bir ipad pro felan alırım yüksek ihtimalle, işe girince. o yüzden F\P ne alabilirim. 2. el ya da sıfır.
ipad pro şart değilse s11 özelliklerine göre çok f/p ama biraz pahalı
bütçeniz ne kadar

ipad pro şart değilse s11 özelliklerine göre çok f/p ama biraz pahalı
bütçeniz ne kadar
hocam şu an max 12k bütçeye kadar bir tablet alacağım. İpad pro mro işi seneye işe başlayınca iş için alacağım. şu anlık F\P bişey bakıyorum.

yai böyle diyip gidip 5K ya da bişey alabilirim. Zaten seneye iyisini alacağım.

Wild rift + yayın açmayı kaldırırmı sence tab 11+
oyunu 60fps sabirlersen yayını kaldırır tabletin işlemcisi gpu ya kıyasla biraz daha yüksek 90fps yayınla beraber drop yiyebilir

hocam konudan bağımsız siz elinizdeki tableti ne kadara ilana koydunuz? ya da ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka kişi istedi sandım direkt ipad pro yerine kullanırdı sıfır tableti 6-7 sene :D
konu sahibiyse a11+ mantıklı a9u satıp
hocam seneye alacğım zaman yüksek ihtimalle ipad alırım ya. her ne kadar hem beğemeyip hem tavsiye etmesem de bu işin piiri apple. uzun süre stabil çalılşan aletler gördüğüm kadarıyla.

ama dediğim gibi şu an beni 1 sene götürecek kasmayacak bişey arıyorum.

hocam konudan bağımsız siz elinizdeki tableti ne kadara ilana koydunuz? ya da ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam seneye alacğım zaman yüksek ihtimalle ipad alırım ya. her ne kadar hem beğemeyip hem tavsiye etmesem de bu işin piiri apple. uzun süre stabil çalılşan aletler gördüğüm kadarıyla.

ama dediğim gibi şu an beni 1 sene götürecek kasmayacak bişey arıyorum.
İlana koymadım ama ortalama 4 civarına satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,131
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri