2.700 tl klavye önerisi

2700 tl bütçe ile klavye bakıyorum mekanik olsa daha iyi olur.

aula f87 pro kullanıyorum bakabilirsin

Snap tab ve rapit trigger varmı bu klavyede acaba
@Kiba55 hocam iznin olursa benimde senin gibi arayışım var güzel bir klavyye bulursan beni etiketler misin 6k civarı bütçe hem klavye hem fare alacağım bu parayla

@Kiba55 hocam iznin olursa benimde senin gibi arayışım var güzel bir klavyye bulursan beni etiketler misin 6k civarı bütçe hem klavye hem fare alacağım bu parayla
Toplam 6k bütçeye mi fare + mouse düşünüyorsunuz?

Hocam bende gameraider k1 he var 3k tl yok yok yani Türkçe pbt keycaps nkro switchler keychronun saglam tavsiye ederim dusunurusen. Mouse olarakta bende mchose a5 ultra var bakabilirsin. Simdi mekanik klavye bakıyorum bende.

Rapid trigger, snap tap, hot swap, 8000hz destekli klavye.

Alabiliceğin en mantıklı seçim olur şuanda satılan en fiyat performans bir ürün.

İkisi sepette toplam 5915₺' ye gelir.

%75 lik klavye bakıyorum hocam

Trendyol'da çarktan 500 lira çıktı. Gameraider K1 aldım 2600 liraya. Manyetik switch mükemmel ötesi. Mekaniklerin çift basma sorunundan gına gelmişti. Tuşlar silinince double shot pbt key satın alırım 2 sene sonra.

Trendyol'da çarktan 500 lira çıktı. Gameraider K1 aldım 2600 liraya. Manyetik switch mükemmel ötesi. Mekaniklerin çift basma sorunundan gına gelmişti. Tuşlar silinince double shot pbt key satın alırım 2 sene sonra.
Tuşlar silinmez herhalde pbt double shotlar zaten 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri