🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

paylaşılmamıştı sanırım 9 taksit güzel fırsatmış

Future bende var bu konudaki memnunmuyum dersen 2 yıldır kullanıyorum sert bir sünger uzun süreli oturmada sürekli dön allah dön bi bacak at bi uzat pufa bi yat geri dur felanlar su attıgın koltugu cok merak ediyorum acaba onda nasıl olur :D

Tam bu markamıydı hatırlamıyorum ama tip olarak benziyor sanırım buydu

Future bende var bu konudaki memnunmuyum dersen 2 yıldır kullanıyorum sert bir sünger uzun süreli oturmada sürekli dön allah dön bi bacak at bi uzat pufa bi yat geri dur felanlar su attıgın koltugu cok merak ediyorum acaba onda nasıl olur :D
future o kadar sert mi ya

future o kadar sert mi ya
Allah taş eder yumuşak diyeni :D koltugun ayak file şeylerini bile sökmedim ilk günkü gibi duruyor ama sert yumuşak diyen yumuşak sünger görmemiştir. 2022 yazıyor benimkinde bunun 2024 felan varsa bilmiyorum onu ?
WhatsApp Image 2024-03-25 at 20.45.27.webp

Allah taş eder yumuşak diyeni :D koltugun ayak file şeylerini bile sökmedim ilk günkü gibi duruyor ama sert yumuşak diyen yumuşak sünger görmemiştir. 2022 yazıyor benimkinde bunun 2024 felan varsa bilmiyorum onu ?Alıntıyı görüntüle
2 yıl içinde güncellemişlerdir belki.Yeni seri cart curt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah taş eder yumuşak diyeni :D koltugun ayak file şeylerini bile sökmedim ilk günkü gibi duruyor ama sert yumuşak diyen yumuşak sünger görmemiştir. 2022 yazıyor benimkinde bunun 2024 felan varsa bilmiyorum onu ?Alıntıyı görüntüle
ekranların odası var

Odada bi benim bilgisayar ve monitör eksik kalmış yanda da nargile ışık açmana gerek kalmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,015
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando
Geri