🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

"Memnun olmadığın ürünü sat memnun olabileceğin ürünü al" temalı mesajı toksikliğe yorduğuna göre baya uzman bir arkadaşsın bu konularda. Hayatta bol şans hacı bu bakış açısıyla. Hala kart gürültülü, gürültüsüz diyenlere inanmayın falan diyor. Tüm eksileri artıları belli olan bir ürün için fazla gerdin kendini
"Memnun olmadığın ürünü sat memnun olabileceğin ürünü al" temalı mesajı toksikliğe yorduğuna göre baya uzman bir arkadaşsın bu konularda. Hayatta bol şans hacı bu bakış açısıyla. Hala kart gürültülü, gürültüsüz diyenlere inanmayın falan diyor. Tüm eksileri artıları belli olan bir ürün için fazla gerdin kendini.
Ertugrul kardeşim boşver yorulma hiç dogruları soyleyince morali bozuluyor bu arkadasın boşver bilgili birisi değil oc uv yapip anlayacak kafada birisi de değil onun istedigini soylemedigin sürece dogru değil kafasinda kendisi memnun degil diye karta bok atanlardan :) Bu arada benim yan char oldun :)

Son düzenleme:
Ertugrul kardeşim boşver yorulma hiç dogruları soyleyince morali bozuluyor bu arkadasın boşver bilgili birisi değil oc uv yapip anlayacak kafada birisi de değil onun istedigini soylemedigin sürece dogru değil kafasinda kendisi memnun degil diye karta bok atanlardan :) Bu arada benim yan char oldun :)

Alındı galiba "senin bu karttan memnun kalman zor değiştir bence" deyince. Kartın bir sürü videosu var, buradaki kullanıcılar da inceleme yapmış hala "yalan söylüyosunuz aşırı gürültülü bi kere taam mı!!" diye yanıt veriyor. Sanki karta dünyanın en iyi modeli denildi. 39K'ya aldığı 2 slot kalınlığındaki ve 30 cm uzunluktaki 300 watt tüketen 5070 Ti oyunlarda maksimum 70 civarı derece görüyor, UV yapınca performans kayıpsız 60'lı derecelere düşüyor %40-45 fanla ama yine de yaranamıyor beklentilere bak. Neyse hocam sen ben olduğun için sana yazarak şizofren olmuş oldum, kendimden özür diliyorum. Sonuç olarak Inno asla alınmaz çok kötü kart, delikanlı adam en az 5 slot kalınlığında ekran kartı kullanmalı

Alındı galiba "senin bu karttan memnun kalman zor değiştir bence" deyince. Kartın bir sürü videosu var, buradaki kullanıcılar da inceleme yapmış hala "yalan söylüyosunuz aşırı gürültülü bi kere taam mı!!" diye yanıt veriyor. Sanki karta dünyanın en iyi modeli denildi. 39K'ya aldığı 2 slot kalınlığındaki ve 30 cm uzunluktaki 300 watt tüketen 5070 Ti oyunlarda maksimum 70 civarı derece görüyor, UV yapınca performans kayıpsız 60'lı derecelere düşüyor %40-45 fanla ama yine de yaranamıyor beklentilere bak. Neyse hocam sen ben olduğun için sana yazarak şizofren olmuş oldum, kendimden özür diliyorum. Sonuç olarak Inno asla alınmaz çok kötü kart, delikanlı adam en az 5 slot kalınlığında ekran kartı kullanmalı
Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir cevap dostum ellerine sağlık bunu en basitiyle anlattık biz gerisi anlayana artık ekrem abi zardan düşseydik be abi deyip gülüp geçelim en iyisi :D Benim kart gülüyor zaten daracık alanda ben niye sessiz çalışıyorum lan diye

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 84
  • image.webp
    image.webp
    1,014 KB · Hit: 82
Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir cevap dostum ellerine sağlık bunu en basitiyle anlattık biz gerisi anlayana artık ekrem abi zardan düşseydik be abi deyip gülüp geçelim en iyisi :D Benim kart gülüyor zaten daracık alanda ben niye sessiz çalışıyorum lan diye

Kaçıcam Hüseyin kardeş işim var :PeepoLeave:

Bu arada iyi projeymiş Halo Dayım smokin spec olmuş iyi günlerde kullan :D

Kaçıcam Hüseyin kardeş işim var :PeepoLeave:

Bu arada iyi projeymiş Halo Dayım smokin spec olmuş iyi günlerde kullan :D
Kızma ekrem abi iki zara 5070ti lık olduk :D. Teşekkür ederim allah daha iyilerini nasip etsin sanada sararır reis sigara içmek yasak :D

saolun hocam bende 61k ya 5080 görünce sepete eklemiştim alırken sepette indirim bitti rengi farketmez diye düşündüm beğenmezsem satarım alıcısıda var baya demiştim. Sonra bu günde indirime girince az daha ekleyip beyazı aldım artık uzun süre kullanmayı düşünüyorum baya masrafım oldu. setup da aşağıdaki şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saolun hocam çok teşekkürler
Hocam mis gibi sisteminiz var bence heyecana gerek yokmuş. Elinizdeki 9070XT yi yer yarılsa 30K dan anca satarsınız, 5080 ise 60K yani cebinizden çıkacak para %100 ama performans kazancınız taş çatlasa %15-20 daha ötesi değil. Yani %15-20 kazanç için %100 ödeme mantık işi değil.

Bu indirimler ne zamana kadar sürer Pazartesi bende bi ekran kartı almayı düşünüyorum 7800xt den 9070xt yada 5070tiya geçmeye değer mi

Hocam mis gibi sisteminiz var bence heyecana gerek yokmuş. Elinizdeki 9070XT yi yer yarılsa 30K dan anca satarsınız, 5080 ise 60K yani cebinizden çıkacak para %100 ama performans kazancınız taş çatlasa %15-20 daha ötesi değil. Yani %15-20 kazanç için %100 ödeme mantık işi değil.
doğru diyosunuz hocam kesinlikle katılıyorum bu kartı 33k ya aldım ne değer kazandı ne kaybetti yerinde saydı o yönden satarkenki beklentimi karşılamıyor şimdi. Daha önce de nvdia kart kullanıyodum amd yazılımına pek alışamadım çokta sevemedim sırf yazılım için değiştim bile diyebilirim hocam size banada manasız geliyor gözle görülecek bi fark varmı sanmam bende dediğiniz gibi

Kanka senin şu kartın undervolt ayarlarını paylaşabilir misin benimle karşılaştırayım bendekiyle ? @Grealish Ertuğrul

Hocam buyur paylaştım ekte (900 mV 2800 MHz sabitleyip +1500 memory bastım sadece). Hatasız ve serin bi şekilde devam şimdilik.

Bu videonun ilk yarısındaki değerlerden memnun kalıp onları uyguladım

Ekler

• asd.webp
    asd.webp
    59.5 KB · Hit: 27
Hocam buyur paylaştım ekte (900 mV 2800 MHz sabitleyip +1500 memory bastım sadece). Hatasız ve serin bi şekilde devam şimdilik.

Bende 925 de 2800e uv yaptım +1000 mhz basmıştım tamamdır teşekkür ediyorum

Undervoltu bu şekilde uygulamayın. Her kademedeki voltajı artırmak masa üstünde de frekanslarınızı artırır. 0.810v'den itibaren yükseltin altına dokunmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,024
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri