❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

Arkadaşlar 9800x3d çektim ancak 1 saat oldu karttan parayı çekmedi Ödeme doğrulama için bekletiliyor
Lütfen bu sipariş için kullandığınız ödeme aracını yeniden teyit edin veya farklı bir ödeme aracı kullanın. Yazıyor mailde ama müşteri hizmetlerine de bağlandım teyit etmemi sağlayacak hiçbir seçenek mevcut değil. İptal olursa kupon boşa gidecek nasıl çözebilirim bilen var mı
Ya kart limitine takıldın ya da internet alışverişine açık değil

Ben de limite takıldım tam başka kart bulmuştum kupon bitmiş vay anasını

Aklıma takıldı buradan sorayım. 7800x3d işlemci aldım ama ben alırken DFS'de tükenmişti, Magic'ten aldım. Firma hakkında daha önce kullanılmış ürün gönderdiler gibi yorumlar görmüştüm. Sıkıntı olur mu sizce. Ben aldıktan sonra tekrar DFS'de stoklara girmiş oldu ama ben almış bulundum.

bende 2000 kupon gelir gelmez derken tam sipariş vemeye karar verdim, kupon tükendi, arkadaşlar bu kuponları anlık takip edebileceğimiz bir yer var mı?

Aklıma takıldı buradan sorayım. 7800x3d işlemci aldım ama ben alırken DFS'de tükenmişti, Magic'ten aldım. Firma hakkında daha önce kullanılmış ürün gönderdiler gibi yorumlar görmüştüm. Sıkıntı olur mu sizce. Ben aldıktan sonra tekrar DFS'de stoklara girmiş oldu ama ben almış bulundum.
Magic çok sağlam firma bence diğerine göre. Magic'ten 10'dan fazla işlemci, RAM, anakart alışverişim oldu. Hep aşırı memnun kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,503
Üyeler
190,053
Son üye
Zararsız Yaratık
Geri