Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 49tl ( Plus ile kargo bedava)

Binlerce liralara ürün alıyoruz ve bu ürünü şarj edecek cihazdan kısmak bana saçma geliyor. 50 tl yerine en kötü 200-300 e spigen bir şarj aleti alın kafanız rahat olsun

50 tl ye satıyorlar kargosudur işçiliğidir zarar etmemek için 10 tl ye üretmeleri lazım ne kadar kalitelidir siz düşünün ben asla evime sokmam teşekkürler

gece takılı bırakmadıkça bir şey olmaz

yoklukta gider net

Geçen 100 liraya düştüğünde paylaşmıştım. Yemediğim linç kalmamıştı bununla telefon mu sarj edilir gibi şeyler yazmıştı aga telefon dışında bir sürü sarj ettiğimiz şeyler var. Onlar için kullanılabilir güzel fiyat bu arada 10 watt no name sarj cihazı bile alamasın bu paraya paylaşım için teşekkürler.
Hocam o anlamda denedim kaliteli bilindik markadan ne olursa olsun şaşmamak gerekiyor

Fiyatı yüksek puanı iyi, şimdi kaliteli mi oldu?

1773027562311.webp

keşke 10 tane verse 49tl'den anında alırdım. aha şimdi kaliteli fiyatla baş başa kalın :D

49 tl ken plusd oldugu için kargosuz almıstım yorumları görünce iptal etmeye calıstım ama edemedim demek alırken 1 yıldız yolda 5 yıldız oldu :) gelsin bakalım.

50'den 500'e çıkması saçmalık, stokta yoksa kapat ürünü. Saçma sapan işler.

Dexim 25W şarj aletinin tasarımı, Samsung 25W EP-TA800N şarj aletinin kopyası. Bu tarz Samsung, Xiaomi ve Apple şarj aleti tasarımını taklit eden ürünlerden birkaç tanesini söküp baktım. Devreleri tehlikeli derecede kötü oluyor. Hatta devresine baktığım markaları söyleyeyim: Syrox, Sunix, Kensa, Dramex, Linktech, Rez marka şarj aletiniz varsa da kullanmayın.

1000021177-webp.911706

Şarj aletinizi sökmeden devresinin kalitesini test etmek istiyorsanız paylaştığım konuya göz atın.

O kadar anlattım. Bu şarj aletine güvenip kullanan yarışmacı arkadaşlara başarılar.

1000021430.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,634
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri