MEMORY yazıyor tahminde bulunucam OCCT indirip ram testi açarmısın stokta %80 yazar onud 100 yap sorun olmazsa cpu testi aç onuda sse moduna al test et lütfenAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dump dosyalarını boyle bir siteye attım, bu sonuclar cıktı. Dump dosyasını foruma nasıl atabilirim anlayanlar bakabilir mi?
imzada yazıyoIlk defa gördüm sisteminiz nedir onu da belirtirseniz iyi olur
yaptım fakat deneyebilcegim bir sey degil random oluyo restart
- Çalıştır penceresini açmak için WIN + R tuşlarına basın.
- sysdm.cpl yazın ve Enter tuşuna basın.
- Gelişmiş sekmesine gidin ve Başlangıç ve Kurtarma altında Ayarlar butonuna tıklayın.
- Sistem hatası bölümünde Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinin işaretini kaldırın.
- Tamam ve Uygula ile değişiklikleri kaydedin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Deneyebilirmisiniz?
Eski bilgisayarımda her formattan sonra restart sorunuyla karşılaşıyordum bu yol çözüm sağlamıştı umarım sizinde sorununuzu çözerimzada yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaptım fakat deneyebilcegim bir sey degil random oluyo restart
Amd gpu driverını ddu ile kaldır bi
kurmadan bekleseydin biraz sorun driverda mı görürdükonu yaptım 5dk once yenıden kurdum sımdı ooct testlerı yapıyom
benchmark da stability test de yaptım herhangi bir kapanma olmadıMEMORY yazıyor tahminde bulunucam OCCT indirip ram testi açarmısın stokta %80 yazar onud 100 yap sorun olmazsa cpu testi aç onuda sse moduna al test et lütfen
formattan sonra dediğiniz için donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben büyük ihtimal yazılımsal bir olay yüzünden windows restart attırıyordu verdiğim yöntemin çözmesi gerektiğini düşünüyorumbenchmark da stability test de yaptım herhangi bir kapanma olmadı