❌İndirim Bitti! NETAC PRO 1 TB SSD 2.469 ₺ - AMAZON

Adam hayrına konu açıyor millet azarlıyor
Anlamıyorum hocam böyle tepki verilmesini. Geçen 4 tb ssd konusu açtım bir sürü insan günlerce faydalandı. Güzel bir şeye aracı olmaktan başka fayda sağlamıyoruz sonuçta böyle indirim konusu açarken. Neyse ben yine de yakaladıkça paylaşırım. Sonuçta fırsat ürünler anında bitebilir doğaldır. Yakalayabilen olursa ne güzel işte :)

İptal diye varsaydım da daha olmadı, sata 256GB ile kalakaldım SSD bulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamıyorum hocam böyle tepki verilmesini. Geçen 4 tb ssd konusu açtım bir sürü insan günlerce faydalandı. Güzel bir şeye aracı olmaktan başka fayda sağlamıyoruz sonuçta böyle indirim konusu açarken. Neyse ben yine de yakaladıkça paylaşırım. Sonuçta fırsat ürünler anında bitebilir doğaldır. Yakalayabilen olursa ne güzel işte :)
Yaptığınız zaten güzel bir şey ama ben ne azarladım ne size kızdım. Lütfen bir dahakine kontrol edip paylaşın dedim ki bu cümlede bence kırılacak veya alınıp güvenilecek bir şey yok. Yine de yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.

İptal diye varsaydım da daha olmadı, sata 256GB ile kalakaldım SSD bulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptığınız zaten güzel bir şey ama ben ne azarladım ne size kızdım. Lütfen bir dahakine kontrol edip paylaşın dedim ki bu cümlede bence kırılacak veya alınıp güvenilecek bir şey yok. Yine de yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Hocam artniyetli değilsinizdir tamam fakat böyle fırsat ürünler anında bitebiliyor. Kontrol edip konuyu açana kadar da bitebilir değil mi? Neyse sorun yok. Yakalayabilseydiniz sevinirdim. Başka fısatlara artık sağlık olsun :)

Hocam artniyetli değilsinizdir tamam fakat böyle fırsat ürünler anında bitebiliyor. Kontrol edip konuyu açana kadar da bitebilir değil mi? Neyse sorun yok. Yakalayabilseydiniz sevinirdim. Başka fısatlara artık sağlık olsun :)
Eyvallah konuyu açtığın için ayrıca teşekkür ederim, beni anlamana da sevindim. Dediğin gibi sağlık olsun.

fiyat aşağı düştüğünden itibaren geçen süre boyunca, (7dk) sonra niye konu açıyorsun! ! ! ! ! :D

ya çok bişey istemiyorum 1 kere bi ssdye yetişeyim artık ** ya 2 3 aydır ssd yakalamya çalışıyom başka ihtiyacım yok
Birkaç aydır 5 kere falan indirimde ssd aldım. Hepsi iptal edildi.

Mevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
reis stok durumu sorgulanmıyor maalesef. adam görmüş atmış. belki alabilen çıkar diye. farklı argümanlar sunmanın bir mantığı yok. o zaman kimse bir şey paylaşmasın burada sonuçta atana kadar bitebilir.

Beleşe gitmiş...

Beleşe gitmiş...
buna ne demeli :D (dün ss almıştım)
Ekran görüntüsü 2026-03-08 225548.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,672
Üyeler
189,897
Son üye