Anlamıyorum hocam böyle tepki verilmesini. Geçen 4 tb ssd konusu açtım bir sürü insan günlerce faydalandı. Güzel bir şeye aracı olmaktan başka fayda sağlamıyoruz sonuçta böyle indirim konusu açarken. Neyse ben yine de yakaladıkça paylaşırım. Sonuçta fırsat ürünler anında bitebilir doğaldır. Yakalayabilen olursa ne güzel işteAdam hayrına konu açıyor millet azarlıyor
Yaptığınız zaten güzel bir şey ama ben ne azarladım ne size kızdım. Lütfen bir dahakine kontrol edip paylaşın dedim ki bu cümlede bence kırılacak veya alınıp güvenilecek bir şey yok. Yine de yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.Anlamıyorum hocam böyle tepki verilmesini. Geçen 4 tb ssd konusu açtım bir sürü insan günlerce faydalandı. Güzel bir şeye aracı olmaktan başka fayda sağlamıyoruz sonuçta böyle indirim konusu açarken. Neyse ben yine de yakaladıkça paylaşırım. Sonuçta fırsat ürünler anında bitebilir doğaldır. Yakalayabilen olursa ne güzel işte![]()
Hocam artniyetli değilsinizdir tamam fakat böyle fırsat ürünler anında bitebiliyor. Kontrol edip konuyu açana kadar da bitebilir değil mi? Neyse sorun yok. Yakalayabilseydiniz sevinirdim. Başka fısatlara artık sağlık olsunİptal diye varsaydım da daha olmadı, sata 256GB ile kalakaldım SSD bulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptığınız zaten güzel bir şey ama ben ne azarladım ne size kızdım. Lütfen bir dahakine kontrol edip paylaşın dedim ki bu cümlede bence kırılacak veya alınıp güvenilecek bir şey yok. Yine de yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Eyvallah konuyu açtığın için ayrıca teşekkür ederim, beni anlamana da sevindim. Dediğin gibi sağlık olsun.Hocam artniyetli değilsinizdir tamam fakat böyle fırsat ürünler anında bitebiliyor. Kontrol edip konuyu açana kadar da bitebilir değil mi? Neyse sorun yok. Yakalayabilseydiniz sevinirdim. Başka fısatlara artık sağlık olsun![]()
fiyat aşağı düştüğünden itibaren geçen süre boyunca, (7dk) sonra niye konu açıyorsun! ! ! ! !Hocam artniyetli değilsinizdir tamam fakat böyle fırsat ürünler anında bitebiliyor. Kontrol edip konuyu açana kadar da bitebilir değil mi? Neyse sorun yok. Yakalayabilseydiniz sevinirdim. Başka fısatlara artık sağlık olsun![]()
Birkaç aydır 5 kere falan indirimde ssd aldım. Hepsi iptal edildi.ya çok bişey istemiyorum 1 kere bi ssdye yetişeyim artık ** ya 2 3 aydır ssd yakalamya çalışıyom başka ihtiyacım yok
reis stok durumu sorgulanmıyor maalesef. adam görmüş atmış. belki alabilen çıkar diye. farklı argümanlar sunmanın bir mantığı yok. o zaman kimse bir şey paylaşmasın burada sonuçta atana kadar bitebilir.Mevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
millet paso alıyo bişey olmuyo anlayamıyorum 1 kere yakalayamadım stokcu falan da değiliz ihtiyacım var 1 kere alsam salcamBirkaç aydır 5 kere falan indirimde ssd aldım. Hepsi iptal edildi.
gelir gelmez anında gitti bu bunu yakalayabilene helal olsun
ben ilk tıklayandanım kart direk çekmedi onay düştü alamadımgelir gelmez anında gitti bu bunu yakalayabilene helal olsun