indirime 19.33 de düşmüş. konu da 40 geçe açıldı 7dk bitmesi normal benceMevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
Hazır indirimi bitmişken sormak istiyorum nelere dikkat ediyorsunuz ssd alırken
Satıcı kimdi hocam onu görebildin mi
Ares diye bir satıcıydı ödeme adımında alamadım ben.Satıcı kimdi hocam onu görebildin mi
E hocam siz de söylüyorsunuz bakın. Ödeme yaparken bile reddebiliyor diye. Kaldı ki benim satın alma ihtiyacım yoktu zaten. Maksat birilerinin alabilmesine teşvik olmak. E konuyu da açmazsak böyle bir olasılık hiç olmayacak. Denemekten zarar gelir mi? Bana bir faydası olsa neyse.Mevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
O zaman yapacak bir şey yokindirime 19.33 de düşmüş. konu da 40 geçe açıldı 7dk bitmesi normal bence
Azarlamıyorum sadece ufak bir tavsiye verdim ki fark ettiysen lütfen diyerek belirttim verdiğim tavsiyeyi. Lütfen diye cümleye başlayıp azarlayacağımı düşünmedin herhaldeAdam hayrına konu açıyor millet azarlıyor
+1Adam hayrına konu açıyor millet azarlıyor
İndirime düştüğü zamanı nasıl görüyorsunuz?indirime 19.33 de düşmüş. konu da 40 geçe açıldı 7dk bitmesi normal bence
Reis bunuda mı test sistemine alacaktın diğerleri iptal mi oldu senin nolduAres diye bir satıcıydı ödeme adımında alamadım ben.