❌İndirim Bitti! NETAC PRO 1 TB SSD 2.469 ₺ - AMAZON

1773074634508.webp

Bu hız nedir be

Mevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
indirime 19.33 de düşmüş. konu da 40 geçe açıldı 7dk bitmesi normal bence

Mevcut olması satın alınabileceği anlamına gelmiyor onu demek istiyorum, ödeme adımında bile reddedebiliyor sistem. Sizin konuyu açmanızla beraber hemen gören 3 kişi vardır en az ben dahil, 3ünün de yanılmış olamaz demiyorum tabii ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
E hocam siz de söylüyorsunuz bakın. Ödeme yaparken bile reddebiliyor diye. Kaldı ki benim satın alma ihtiyacım yoktu zaten. Maksat birilerinin alabilmesine teşvik olmak. E konuyu da açmazsak böyle bir olasılık hiç olmayacak. Denemekten zarar gelir mi? Bana bir faydası olsa neyse.

Adam hayrına konu açıyor millet azarlıyor

ya çok bişey istemiyorum 1 kere bi ssdye yetişeyim artık ** ya 2 3 aydır ssd yakalamya çalışıyom başka ihtiyacım yok

Adam hayrına konu açıyor millet azarlıyor
Azarlamıyorum sadece ufak bir tavsiye verdim ki fark ettiysen lütfen diyerek belirttim verdiğim tavsiyeyi. Lütfen diye cümleye başlayıp azarlayacağımı düşünmedin herhalde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri