2026 da xbox one alınır mı?

xbox cephesi hep daha ucuzdu hoca, yapma. abonelik şart değil, istediği oyunu genelde daha ucuza alabiliyor, tr fiyatlandırması iyi ms'nin.
tr fiyatlandırması aboneliğinde de geçerli mi büyük hoca ya bu biliyor herşeyi :D x box one s aldı adam 5k ya hadi aldı diyelim. 7-8 ay sonra aynı parayı aboneliğe verecek bunun neresinde mantık ? neresinde tr fiyatlandırma avantajı? bırak biraderim o dediğin imkansız.

gene ps4 - ps4 dür içini açtırır bir macun bir fan temizligi yapar her oyunu yersin xbox one oyun kütüpanesi çok az ve gamepass aşırı fayiş xbox one aldıgında gamepass premium alman lazım ordada xbox one oyunu kaç adet tartışılır
ilk kasalarda cok problem var son cd okumama-yuksek fan sesi-vram problemleri vs ondan dolayi olumlu bakmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr fiyatlandırması aboneliğinde de geçerli mi büyük hoca ya bu biliyor herşeyi :D x box one s aldı adam 5k ya hadi aldı diyelim. 7-8 ay sonra aynı parayı aboneliğe verecek bunun neresinde mantık ? neresinde tr fiyatlandırma avantajı? bırak biraderim o dediğin imkansız.
tek bi sekilde 5k vermiyorum ki birazcik cebimi kisarsam abonelik parasi cikiyor zaten mesela ornegin sigara kullanan biri de okadar para veriyor 7-8 ayda hatta daha fazlasini yani

ilk kasalarda cok problem var son cd okumama-yuksek fan sesi-vram problemleri vs ondan dolayi olumlu bakmiyorum
tabikide dostum bakmayabilrisin ama zaten ps4 alıp cd mi alacaksın zaten illegal sürüm kullanırsın oyuna para vermezsin neredeyse tüm sürümler illegale uyuyor para senin ben olsam bütçem bu ise ps4 alıp kırdırırma yapıp üstünede termal macun ve fan temizligi yaptırıp içinin oyunla doldurup keyfime bakarım bol pazarlıkla gene sen bilirsin

tabikide dostum bakmayabilrisin ama zaten ps4 alıp cd mi alacaksın zaten illegal sürüm kullanırsın oyuna para vermezsin neredeyse tüm sürümler illegale uyuyor para senin ben olsam bütçem bu ise ps4 alıp kırdırırma yapıp üstünede termal macun ve fan temizligi yaptırıp içinin oyunla doldurup keyfime bakarım bol pazarlıkla gene sen bilirsin
bu kaynaklara gore anladigim problemler bunlar
ilk serilerde 512mb 16 adet vram var ariza yapama riski yuksek gibisinden bikac yerde daha okudum
ekstradan gercekten kardesim oyun oynarken odada supurge gibi fan calissin istemiyorum
cd problemi olarakta hani uyguna vs gelirse alabilirim diye dusunmustum

korsan olanda da hepsi kirilmiyor 12.52 ustu kirilmiyor

temizligi zor is degil bana gore onu bende yapabilirim

kardesım arkadaşlarıyla her hafta sonu ps kafeye gıdıyolar fc 26 oynamak ıcın bende konsol almayı teklıf ettım ılk basta ps2 bakıyordum fakat fıyatları ve ps plus fıyatından dolayı vazgeçtık
xbox one fat kasa alınır mı 2026 da hala ıs yaparmı
alma ben one s kullandım tavsiyem alma

ilk serilerde 512mb 16 adet vram var ariza yapama riski yuksek gibisinden bikac yerde daha okudum
ekstradan gercekten kardesim oyun oynarken odada supurge gibi fan calissin istemiyorum

kırılıyor son olan 13.00 kırıldı hatta 13.04 de kırıldı yabancılarda yani tüm sürümler kırılıyor video izlememe gerek yok isterseniz alırsınız cebenizi düşündügüm için dedim güncel oyunları yer yutar sonra satarsın

youtube a ps4 13.00 kırma yazarsanız görürsünüz hatta bluray diskle bile kırma işlemi yapılmaktadır

hocam suan onumde iki secenek var
ya ones alacagim
yada ilk cikim ps4 lerden alacagim
yada biraz bekleyip ustune daha fazla para koyup series x almak
ps4 ten haberim yokta one s alma konsolun arayüzü bile kasıyor fc 26 da durum ne bilmiyorum ama e football da 30fps bile değil oyun 20fps falan grafiklerde çöp gibi

hocam suan onumde iki secenek var
ya ones alacagim
yada ilk cikim ps4 lerden alacagim
yada biraz bekleyip ustune daha fazla para koyup series x almak
series s al one s alacağına

one için uyguna cd hayal cd ya yok yada pahalı oluyor

ps4 ten haberim yokta one s alma konsolun arayüzü bile kasıyor fc 26 da durum ne bilmiyorum ama e football da 30fps bile değil oyun 20fps falan grafiklerde çöp gibi

series s al one s alacağına

one için uyguna cd hayal cd ya yok yada pahalı oluyor
series s-x e kadar cikarsam dusunmeden x alirim cunku s 500 gb +cd yuvasi yok series s-x ozel oyunlar dahili ssdsine yuklenebiliyor sadece

series s-x e kadar cikarsam dusunmeden x alirim cunku s 500 gb +cd yuvasi yok series s-x ozel oyunlar dahili ssdsine yuklenebiliyor sadece
1tb lik s lerde var hangisini istiyorsan al ama one lardan uzak dur one x te durum ne bilmiyorum ama konsolun arayüzü bile kasıyordu ps4 bak istersen

1tb lik s lerde var hangisini istiyorsan al ama one lardan uzak dur one x te durum ne bilmiyorum ama konsolun arayüzü bile kasıyordu ps4 bak istersen
benim bildigim 512 var sadece ama gene bi bakayim
buyuk ihtimalle biraz daha bekleyip ustune para koyup series x alacagim gibi duruyor suanlik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,021
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando
Geri