❌İndirim Bitti! TELEFON PC TORNAVİDA SETİ 158 TL

5-6 vida sıkınca kırılacakmış tipi var

5 para etmez

çok dandik bu döndürürken eli acıtıyor
Stokta gözüküyordu, sepete eklemiştim. Yorumları görünce almaktan vazgeçtim. Daha iyi öneriniz var mı? Yani pahalı olmayan tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını kullandım macbook arka vidaları için. 3. Veya 4. vidada ucu aşındı boşa dönmeye başladı. Çok kalitesiz uçları. Tavsiye etmiyorum
Alternatif öneriniz var mı?

Stokta gözüküyordu, sepete eklemiştim. Yorumları görünce almaktan vazgeçtim. Daha iyi öneriniz var mı? Yani pahalı olmayan tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif öneriniz var mı?
500 600 lıra lara bunu alabılırısn sahsen omurluk olur neredeys 6 sendır kullanıyorum aynı model cinden aldıgımı . gecenlerde 400 lıralara falanda satıldı takıp edersen daha uyguna asda alabılırısnız .

1773101422100.webp

500 600 lıra lara bunu alabılırısn sahsen omurluk olur neredeys 6 sendır kullanıyorum aynı model cinden aldıgımı . gecenlerde 400 lıralara falanda satıldı takıp edersen daha uyguna asda alabılırısnız .

Şahşen sheinde 200 liraya satılıyordu attığın modeli 600 lira etmez bana göre 600 liraya bunu almak daha mantıklı bence:

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n
güzel kardesım telefon tablet bılgısayar sokemey kullanıcaz montaj yapmaya degıl bu attıgın urunle bızım kullandıgımız urunun alakası yok maalesef üzerine bu sanıldıgı kadar kaliteli olmayan bir model . kullanım alanları zatern tepeden tırnaga farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri