Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

Böyle saçma sapan ürünleri maddiyatla alakasi yok alanların bu kitabı okuması gerek daha ucuza monitör satılıyor 😀😀😀
1772584200682.webp

Çok güzel duruyor ama 4850TL olmasına değermi bilemedim monitör parası ama güle güle kullanın çok güzel duruyor kasalarda.

Sonunda bitirdik sayilir. Ekranin yazilimini kuramiyorum onun diisnda problem yok. Twister bilmemne ekranda bekledigimden iyi cikti ayaklari metal falan 😆
1773096291349.webp

1942 de sipariş verdiğim ekran geldi sonunda :ROFLMAO: Asiahorse kablolar kaldı bi stok gelirse

Hocam dereceler ne civarda oyunda max merak ettim
65 üstü görmedim şuanlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mukemmel olmus hocam hayirli olsun. Ben de foto atardim ama sivi sogutma pompasi cok ses yapiyor diye garantiye yolladim gelince atarim😭
sıvı sogutma kablosunu arkadan dolandırınca kısa kalıyordu ekran ters takmak zorunda kalıyordum zamanla pompa seslemeye başladı önden takdım ses kesildi

1773097587468.webp

ekran bu arada lianli 8.8

https://klos2reality.com/products/lian-li-o11-vision-grommet-shroud şöyle bişi buldum baya hoş görünüyo

1773097917653.webp

Son düzenleme:
65 üstü görmedim şuanlık

sıvı sogutma kablosunu arkadan dolandırınca kısa kalıyordu ekran ters takmak zorunda kalıyordum zamanla pompa seslemeye başladı önden takdım ses kesildi

Alıntıyı görüntüle

ekran bu arada lianli 8.8

https://klos2reality.com/products/lian-li-o11-vision-grommet-shroud şöyle bişi buldum baya hoş görünüyo

Alıntıyı görüntüle
Hocam cinebenchte falan zorlarken mi 65 gordunuz yoksa oyun ici vs mi

1500 lira olsa herkes alırdı. bu paraya alırsam kendimi enayi gibi hissederim, alana hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,064
Üyeler
189,964
Son üye
warwickustası
Geri