Bilgisayarıma ne alarak hızlandırabilirim

Reaksiyon skoru
10
Xfx rx5600xt ekran kartı
Ryzen 5 1600 AF işlemci
8gb 3000mhz ram
Gigabyte b450m h anakart var
James Donkey 500gb ssd
Pubg gireyim diyorum oyun başlıyor uçağın yarısında anca ekran geliyor ve takılıyor
Rust oynamaya çalıştım oyuna girdim hs yedim pc kapandı donmaktan
Extradan ne ekleyerek pcyi oynanabilir bi hale getirebilirim

Son düzenleme:
Hocam direk pc alarak en sağlıklı değişimi yaşamış olursun.
Yok o kadar para harcayamam dersen R5 5600 veya 5600x işlemci 8 gb ilave ram ve ekran kartını 6650xt veya 6600xt gibi bir şey yaparsan işini görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim parçaları 2. el alman şart 0 alıcaksan zaten git direkt hazır sistem 5060 lı bir sistem al daha iyi.

Xfx rx5600xt ekran kartı
Ryzen 5 1600 AF işlemci
8gb 3000mhz ram
Gigabyte b450m h anakart var
James Donkey 500gb ssd
Pubg gireyim diyorum oyun başlıyor uçağın yarısında anca ekran geliyor ve takılıyor
Rust oynamaya çalıştım oyuna girdim hs yedim pc kapandı donmaktan
Extradan ne ekleyerek pcyi oynanabilir bi hale getirebilirim
hocam kesinlikle ram almalısın. İlk önceliğin olsun. ikinci el tercih edilebilir

İşlemci zayıf kalıyor malesef. Masrafsız yöntemi sadece hafif windows a geçiş yapmaktır.

+ olarak Win 11 kullanıyorsan sistem daha da tepkisizleşiyor gereksiz hizmetlerin hazırda beklemesinden.

Bunu yükle sistemi formatla pc nin çok rahatladığını göreceksin.
Bende bu Iso yu kullanıyorum çok hızlı tepkisi var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında güzel işlemci bana göre.
Hala i7 4790 kullanıcısı olarak bana göre bir hayli güçlü.

Her zaman boşta en az ram tüketen Windowslar ararım. Sana da öneririm.

Aynı ramin 2. elini al +8 daha ekle bir de 2. el ryzen 5 5600 al. Ekran kartın gayet iyi oynayamayacağın oyun yok boşuna masraf yapma.

Aynı ramin 2. elini al +8 daha ekle bir de 2. el ryzen 5 5600 al. Ekran kartın gayet iyi oynayamayacağın oyun yok boşuna masraf yapma.
Onun yerine soğutucu alıp OC işlemi yapsam nasıl olur. İşlemciyi alırken donanım arşivinin bu işlemciyle güzel OC videoları çektiğini görüp almıştım normal 1600den çok daha güçlü olduğunu gösteriyodu 1600AF nin

Onun yerine soğutucu alıp OC işlemi yapsam nasıl olur. İşlemciyi alırken donanım arşivinin bu işlemciyle güzel OC videoları çektiğini görüp almıştım normal 1600den çok daha güçlü olduğunu gösteriyodu 1600AF nin
Bütçe 40lara cikamiyorsan . 5600 , 8ram ekle tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri