Sigara içenler pişmanmısınız ?

Keşke boş vaktim olsaydı da, neyse.
Senin gibi birinin çokta onemsenecek bir işi olduğunu düşünmüyorum konuşmak dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende yemek yanında genelde içiyorumda bağımlılık yapması normal değil . Le cola'ya başlayın istemesenizde bırakırsınız 🤣
Allah korusun düşmanıma bile içirmem kezzapmi içiyorum kolami belli deil

Ya demez tabii ki ama kimi içen insan görüyorum bu benim antibiyotiğin diyo resmen adam hayatını ona adamış gibi tavır gosteriyo

Bırakamadığı için kendini öyle avutuyor işte.

Senin gibi birinin çokta onemsenecek bir işi olduğunu düşünmüyorum konuşmak dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah korusun düşmanıma bile içirmem kezzapmi içiyorum kolami belli deil
Pepsileri götüre götürede bırakamazsın hocam 😅 . Tadı diğer çakma kolalara göre daha iyi bağımlılık ile mücadele için ideal . Ayrıca fiyatıda uygun

Pepsileri götüre götürede bırakamazsın hocam 😅 . Tadı diğer çakma kolalara göre daha iyi bağımlılık ile mücadele için ideal . Ayrıca fiyatıda uygun
Valla hocam diyette iyi gidiyor zerosu lecola bağımlılık yapmaz adamı direk öldürür 😂

bir insanın kendine yapabileceği en kötü işlerden biri sigaradır o kadar pişmanım ki bunu kelimelere dökemem yani.

lise 3 e gidiyorum sadece babama felan götürürken elime almışımdır daha yanından geçmedim. lisede sigara ve para diye dilenen ve sigaranın aralarının bozduğu çocukları, sarı dişlerini ve kötü kokularını gördükçe zaten dahada tiksiniyor insan sigaradan. çoğunluk zaten lisede özenme yolu ile başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,438
Üyeler
190,374
Son üye
s4kir
Geri