🔥İndirim INNO3D RTX 5070 TI X3 OC WHITE - 45K

Güzel kart hayırlı olsun güle güle kullanın siyah ile beyaz arasında ciddi fiyat farkı var benim bütçem 5070 ti yetiyor malesef onunda stoğu yok
saolun hocam daha iyileri sizin olsun bende borca girdim bakalım 5070ti çok yeterli zaten benimki biraz fantezi oldu çokda fark yoktur diye düşünüyorum aralarında

Hayırlı olsun. İyi yapmışsınız 3 yıl garantili başınız ağrımaz soğutması iyi
Kutusunda 3+2 şeklinde yazıyo hocam bilginiz olsun teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurulumuda yaptım yük altında 67 derece dostlar

Ekler

• IMG_1679.webp
    IMG_1679.webp
    840.5 KB · Hit: 57
Kutusunda 3+2 şeklinde yazıyo hocam bilginiz olsun teşekkürler

Kurulumuda yaptım yük altında 67 derece dostlar
Hocam konudan bağımsız bir şey sorucam 9060xt var bende 2-3 saat oyun oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor dediğin derece hotspot mu senin

Hocam konudan bağımsız bir şey sorucam 9060xt var bende 2-3 saat oyun oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor dediğin derece hotspot mu senin
Gpu kendi sıcaklığı hocam amd daha serin 9070xt de var bende 70 leri görürken zotac amd 58 derece yükte

Destek aparatı varmı göremedim, varsa tak riske girme.
Var aşadan kasa izin vermiyo buna hocam sıkıntı başka bişe yapmak lazım ince bi cubuk misali

Ekler

• IMG_1673.webp
    IMG_1673.webp
    1.1 MB · Hit: 54
  • IMG_1672.webp
    IMG_1672.webp
    1.2 MB · Hit: 55
  • IMG_1671.webp
    IMG_1671.webp
    834.4 KB · Hit: 54
Gpu kendi sıcaklığı hocam amd daha serin 9070xt de var bende 70 leri görürken zotac amd 58 derece yükte

Var aşadan kasa izin vermiyo buna hocam sıkıntı başka bişe yapmak lazım ince bi cubuk misali
Isı olarak bu kadar fark olduğunu bilmiyordum f/p olduğu için amd öneriyordum bunu bilmiyordum

Hayırlı olsun

Zotac ın yanında pure tasarım olarak resmen engelli gibi kalmış :kekw:

Nedense AMD kartlar 1-2 model dışında tasarım olarak berbatlar. Geçmiş nesillerde de böyleydi hatta muadil sayılabilecek AMD ve Nvidia kartları kıyasladığın zaman bile Nvidia kartlar fersah fersah daha kaliteli oluyorlar.

Biliyorum 9070xt 58 dedi ya arkadaş onunla kiyasladim
Banada garip geldi TDP olarak 9070XT çok yüksek ve 58 derece çok iyi bir değer, bende Palit 5070Tİ var 63 dereceyi Path RT açılan oyunda görüyorum sadece.

Isı olarak bu kadar fark olduğunu bilmiyordum f/p olduğu için amd öneriyordum bunu bilmiyordum
bu modele özgü şöyle bişey var hocam çok takılacak bişeymi kafaya bilmiyorum kartın vram sıcaklığı oyunlarda 88-92 derece arası bi dönem 3090 lar 110 ları görüyordu sıkıntı olmuyordu bunda sıkıntı mı bu bilmiyorum ama gpu hep serin 60 ı zor bela birkaç defa göstertebildim

Hayırlı olsun
saolun hocam

Zotac ın yanında pure tasarım olarak resmen engelli gibi kalmış :kekw:

Nedense AMD kartlar 1-2 model dışında tasarım olarak berbatlar. Geçmiş nesillerde de böyleydi hatta muadil sayılabilecek AMD ve Nvidia kartları kıyasladığın zaman bile Nvidia kartlar fersah fersah daha kaliteli oluyorlar.
evet hocam katılıyorum çok kart kullandım farklı farklı bu amd kartlarda garip bi duruş var asus astral amd kart yapmıyor mesela nedendir bilmem hep en iyi kartlar nvdia da

Banada garip geldi TDP olarak 9070XT çok yüksek ve 58 derece çok iyi bir değer, bende Palit 5070Tİ var 63 dereceyi Path RT açılan oyunda görüyorum sadece.
üretim teknolojisinden kaynaklı bir fark olabilir hocam vramler sıcak çalışıyor sadece onun dışında kart buz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,204
Üyeler
189,991
Son üye
serhatt089
Geri