Sorunu çözebilene 2k

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
66
Temizlik sonrası Bilgisayara format attım ve kusursuz bir kurulum yaptım (bios güncel anakart ekrankartı sürücüleri güncel ) valoranta girdiğim zaman 5-10 saniyede bir fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılma yapıyor fps sabitledim ve yine aynı sorun yapay zekanın verdiği bütün bilgileri denedim ve çözümü olmadı sorunu çözebilene iban aracılığı ile ücretini göndereceğim.
R7 9800x3d
X870e carbon
Rtx 4070 ti süper

Temizlik sonrası Bilgisayara format attım ve kusursuz bir kurulum yaptım (bios güncel anakart ekrankartı sürücüleri güncel ) valoranta girdiğim zaman 5-10 saniyede bir fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılma yapıyor fps sabitledim ve yine aynı sorun yapay zekanın verdiği bütün bilgileri denedim ve çözümü olmadı sorunu çözebilene iban aracılığı ile ücretini göndereceğim.
R7 9800x3d
X870e carbon
Rtx 4070 ti süper
kullanım değerlerine bak takılma olduğu esnada

Farenin markası ne? Uygulamasi varsa hz düşürmen sorunu çözebilir.

Farenin markası ne? Uygulamasi varsa hz düşürmen sorunu çözebilir.
Fare logitech pro dex hz düşürdüm hatta eski kablolu faremi taktım ama sorun devam ettiği için fareden şüphem kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanım değerlerine bak takılma olduğu esnada
Ekrankartı güç testi ve işlemci testi yaptım herhangi bir sorun gözükmüyor zaten fps ile ilgili bir durum yok fps her zaman yüksek böyle sanki yırtılma gibi takılıyor

Sürekli mi yaşanıyor yoksa sadece valorant mı?

Herhangi bir parçaya hava tutulmadı temizlik esnasında bir sorun yok bilginiz olsun ilk defa yapmıyorum.
ilk defa yapmamış olmanız hata yapmayacağınız anlamına gelmez, bunun dışında bu sorun sadece valorant oynarken mi oluyor?

Uygulamadan mouse 500hze çekip oyunda yaşadığın sorunu gösteren bir video çekersen daha iyi anlaşılır. Sıcaklık, gpu ve cpu kullanım değerlerin de açık olursa daha rahat yardımcı olunur.

Sürekli mi yaşanıyor yoksa sadece valorant mı?
Formattan sonra fazla bir oyun yüklemedim zaten valorant cs ve 7 days sorun sadece valorantta var 7 days de 2 k çözünürlükte 400 fpslerde geziyor herhangi bir sorun yok yani diğer oyunlarda

ilk defa yapmamış olmanız hata yapmayacağınız anlamına gelmez, bunun dışında bu sorun sadece valorant oynarken mi oluyor?
Sadece valorant

Uygulamadan mouse 500hze çekip oyunda yaşadığın sorunu gösteren bir video çekersen daha iyi anlaşılır. Sıcaklık, gpu ve cpu kullanım değerlerin de açık olursa daha rahat yardımcı olunur.
Yarın yüklerim ama videoda o kadar belli olur mu bilmiyorum

Formattan sonra fazla bir oyun yüklemedim zaten valorant cs ve 7 days sorun sadece valorantta var 7 days de 2 k çözünürlükte 400 fpslerde geziyor herhangi bir sorun yok yani diğer oyunlarda

Sadece valorant
Bende aynı sorunu vaktiyle yaşadım sorunu mouse driveri silip kurdum düzelttim, usb port yerini değiştirebilirsin farklı oyunlarda olmaması tuhaf ama bir dene istersen.

Yarın yüklerim ama videoda o kadar belli olur mu bilmiyorum

Tam Ekran İyileştirmelerini Devre Dışı Bırak seçeneği ile oyunu açın, windows 10 mu kullanıyorsun 11 mi?

Bende aynı sorunu vaktiyle yaşadım sorunu mouse driveri silip kurdum düzelttim, usb port yerini değiştirebilirsin farklı oyunlarda olmaması tuhaf ama bir dene istersen.
Fareyi yeni aldım 1 ay olmadı zaten sorun ondan sonra başladı ama eski fareyi de takıp deneyince sorunun devam ettiğini gördüm bu arada kasaya typ c portu üzerinden bağlanıyor

Tam Ekran İyileştirmelerini Devre Dışı Bırak seçeneği ile oyunu açın, windows 10 mu kullanıyorsun 11 mi?
Onu denedim valorant üzerinden ve windows üzerinden w11 pro kullanıyorum

Sadece valorantta oluyorsa riota mail atabilirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye