22.7.1 kullanıyorum. Ve evet sanırım dediğin gibi tüm optimizasyon sıkıntılı oyunlarda denemişim. Hunt: SHOWDOWN'da böyle bir optimizasyon sorunu yoksa onda da "anlık" düşüşler yaşıyorum.Drop yediğin oyunların hepsi optimizasyon konusunda çokta iyi olmayan oyunlar (özellikle lol böyle kötü bir optimizasyon yok aga)
Sistemde anormal pek bir şey yok. Kullandığın driver sürümü ne?
22.5.1'i sürümüne geçip dener misin?22.7.1 kullanıyorum. Ve evet sanırım dediğin gibi tüm optimizasyon sıkıntılı oyunlarda denemişim. Hunt: SHOWDOWN'da böyle bir optimizasyon sorunu yoksa onda da "anlık" düşüşler yaşıyorum.
Bu anlık düşüşler gözle çok net farkediliyor mu?22.7.1 kullanıyorum. Ve evet sanırım dediğin gibi tüm optimizasyon sıkıntılı oyunlarda denemişim. Hunt: SHOWDOWN'da böyle bir optimizasyon sorunu yoksa onda da "anlık" düşüşler yaşıyorum.
Valorantta veya rekabetçi oyunlarda hissediyorum ancak hikayeli oyunlarda neredeyse hiç gözüme çarpmıyor.Bu anlık düşüşler gözle çok net farkediliyor mu?
Tamamdır deneyeyim.22.5.1'i sürümüne geçip dener misin?
Hayır yok hocam. O sürümde kalın şuanlık daha iyisi çıkana kadar.Gerçekten büyük fark yarattı. Binde1 ile yüzde 1 arasında fark iyice düzeldi teşekkür ederim. Önerdiğin başka bir şey var mı?
Bende mi geri dönsem bende de oluyor hele forza horizon 4 te felaket gittim Rami 16 yaptım sistem rahatlar dedim öylede oldu ama drop atıyor valorantta da öyle 200 altına düşmüyor ama bir drop yiyo 130 14022.5.1'i sürümüne geçip dener misin?
Teşekkür ederimm kralsınız.Hayır yok hocam. O sürümde kalın şuanlık daha iyisi çıkana kadar.
Furmark puanım düştü ancak ekran kartının oyun performansı gerçekten arttı. Denemenizde fayda var.Bende mi geri dönsem bende de oluyor hele forza horizon 4 te felaket gittim Rami 16 yaptım sistem rahatlar dedim öylede oldu ama drop atıyor valorantta da öyle 200 altına düşmüyor ama bir drop yiyo 130 140
Harbi mi ya :/ bu sürüm de mi sorunluGerçekten büyük fark yarattı. Binde1 ile yüzde 1 arasında fark iyice düzeldi teşekkür ederim. Önerdiğin başka bir şey var mı?
Döndün mü 22.5.1 e?Bende mi geri dönsem bende de oluyor hele forza horizon 4 te felaket gittim Rami 16 yaptım sistem rahatlar dedim öylede oldu ama drop atıyor valorantta da öyle 200 altına düşmüyor ama bir drop yiyo 130 140