Sorunu çözebilene 2k

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması böyle bir ayar varmış bunu kapatıp denersin.
Benim anlamadığım sürekli valorant oynadığım sistemde hiçbirşey değiştirmeden bu sorunu yaşamaya başlamış olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece valorantta oluyorsa riota mail atabilirsin
Benim anlamadığım sürekli valorant oynadığım sistemde hiçbirşey değiştirmeden bu sorunu yaşamaya başlamış olmam

Riot sıkıntılı hocam lolde de bir sürü sıkıntı var

Bilgisayarda başka bir ekipman takılı mı kulaklık klavye dışında onu anlık olarak algılayıp geçiş yaparken drop yiyor olabilirsin.

Bilgisayarda başka bir ekipman takılı mı kulaklık klavye dışında onu anlık olarak algılayıp geçiş yaparken drop yiyor olabilirsin.
Farklı herhangi bir ekipman yok usp portlarını iptal edip öyle de denediğim zaman sorun çözülmedi

sende sorun büyük ihtimalle de isteyerek yaptığın bir şey değil sonuçta

Eğer üşenmeyeceksen önerim kasayı sök. Yükseltme ayaklarını kontrol et birbirinden aşağıda / yukarıda yükseltme vidası var mı kontrol et. Anakartı tak ve vidaları dibine kadar sıkma çok çok az bir gevşek kalsın tam sıkı ama tekrar açarken zorlanmayacağın kadar. İşlemciyi sök tekrar sokete yerleştir pinlerini de kontrol et. Ramlerini silgi ile sil tekrar tak. Anakart 24 pin bağlantısı, CPU güç girişi ve ekran kartı güç bağlantılarını ekstra dikkatli yap.

Daha kolay deneyebileceklerin:
1- Ram çift kanal ise tek tek ramleri tek kanal çalıştırarak dene.
2- Güç kaynağını düğmesinden kapat. Kasanın açma kapama tuşuna 10 saniye basılı tut statik elektriği boşalt güç anahtarını aç ve sistemi başlat.
3- Monitör ayarlarını ve BIOS ayarlarını sıfırla.
4- Microsoft dışında bir yerden indirdiğin ISO dosyası kullanıyorsan resmi Microsoft ISO dosyası ile format at.
5- Oyunu kurduğun disk dışında bir disk varsa o diske kur oyunu ve test et.

Eğer sorunun çözülürse de bir dua et bana yeterli :) Burası bir yardımlaşma forumu her şey maddiyat değil.

Son düzenleme:
1
Eğer üşenmeyeceksen önerim kasayı sök. Yükseltme ayaklarını kontrol et birbirinden aşağıda / yukarıda yükseltme vidası var mı kontrol et. Anakartı tak ve vidaları dibine kadar sıkma çok çok az bir gevşek kalsın tam sıkı ama tekrar açarken zorlanmayacağın kadar. İşlemciyi sök tekrar sokete yerleştir pinlerini de kontrol et. Ramlerini silgi ile sil tekrar tak. Anakart 24 pin bağlantısı, CPU güç girişi ve ekran kartı güç bağlantılarını ekstra dikkatli yap.

Daha kolay deneyebileceklerin:
1- Ram çift kanal ise tek tek ramleri tek kanal çalıştırarak dene.
2- Güç kaynağını düğmesinden kapat. Kasanın açma kapama tuşuna 10 saniye basılı tut statik elektriği boşalt güç anahtarını aç ve sistemi başlat.
3- Monitör ayarlarını ve BIOS ayarlarını sıfırla.
4- Microsoft dışında bir yerden indirdiğin ISO dosyası kullanıyorsan resmi Microsoft ISO dosyası ile format at.
5- Oyunu kurduğun disk dışında bir disk varsa o diske kur oyunu ve test et.

Eğer sorunun çözülürse de bir dua et bana yeterli :) Burası bir yardımlaşma forumu her şey maddiyat değil.
1 ay önce sorunsuz kullandıpun pc şimdi sorun yaşıyorum

Dostum statik elektrik olmuş olabilir. Önce kolay maddeleri dene. Geçmezse zor olanları denemek sana kalmış.

Farenin alttaki sensorunu temizle. Bazen toz geldiginde sensörde o şekilde takılmalar oluyor bende.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,218
Üyeler
189,992
Son üye
xSch
Geri